1553

Актьор закопа Цитиридис: Боряна не е жена за теб

След като при срещата си с Радина Думанян, Цитиридис призна за първи път за връзката си в телевизионен ефир, тази седмица той продължи да я афишира. Повод стана гостуването на актьора Влади Люцканов, който се завърна на телевизионния екран със сериала "Мен не ме мислете". Той разказваше за дъщеря си Мила, също актриса, която има награда Икар заедно с Боряна Братоева.

При споменаване името на Боряна, музикантите на шоуто на гърка избухнаха в аплодисменти, а Цитиридис захилен обясни: "Пляскат, защото Боряна ми е гадже". "Тя е много добро момиче, не знам как се е хванала с теб", отвърна Люцканов. С Цитиридис Боряна се запознава покрай участие в неговото шоу.

Паметливи зрители помнят, че при първото гостуване на Боряна в студиото Николаос преди повече от две години той я засипа с комплименти. По-късно професионалните им отношения са преминали в лични. Говори се, че двамата вече живеят заедно, доколкото това е възможно при положение, че тя работи на щат в Пловдив

Актрисата дълго отказваше да коментира слуховете за връзката й с водещия. Тя казваше, че предпочита да говори за професионалния си живот, а не за личния. Нико пък споделяше, че е обвързан, но не казваше името на жената, която е откраднала сърцето му.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?