Следвайте ни

Актьор от "Шоуто на Слави" и семейството му в близка среща с COVID-19, ето какво съветва...

viber icon

Актьорът Мариан Бачев и семейството му са се срещнали с коронавируса отблизо, разказа самият той. Ето как са преминали през заразата и какво съветва обичаният комик:

„Цялото семейство, с изключение на най-малкото ми дете - Косара изкарахме болестта. Александрина първоначално каза, че губи обонянието си, вдигна и 37 градуса температура, затова се заключихме у дома 14 дни", разказа самия Бачев.

По думите му Косара също може да е лепнала вируса, но те така и не разбрали, защото при нея нямало симптоми. По време на карантината семейството разчита на брата на Бачев, който живее три етажа над тях и им е доставял продукти.

"Всички установиха, че явно хигиената на ръцете е нещо много важно. Мечтая буквално да дойде някой вирус, който да научи българите, че е хубаво да се къпят повече от веднъж седмично. За работа си пътувам с кола, затова нямам толкова досег с градския транспорт, но когато падна там... мръсни дрехи, мазни коси, миризми“, потръпва Бачев.

„Видя се, че благодарение на миенето на ръцете и носенето на маски ни подминава  дори обичайния сезонен грип“, пише България днес.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?