4232

Актрисата Ирини Жамбонас хвърли голяма бомба! Била е жертва на секс тормоз

Ирини Жамбонас, която зрителите на Нова телевизия гледат всяка седмица по три пъти в „Алея на славата“, а театралите аплодират „Зад канала“, хвърли бомба в студиото на Мон Дьо

Отличната актриса разкри скандална подробност от кариерата си – тя два пъти получава предложение за роли срещу секс. Първия път удря яка плесница на наглеца - при това на обществено място. Според нея подобна новина едва ли е чак толкова шокова, след като в гилдията отдавна се знае за сходни рецидиви. Марта от „Алея на славата“ изрично подчерта, че това е много сериозен социален проблем, който обаче се замита под килима.

Ирини Жамбонас, която никога не допуска любопитната публика до личния си живот, се пошегува с незнайно защо разпространеното мнение в съсловието, че е чешит и трудна за работа. „Всъщност аз съм меко и топло същество“, уточни очарователната дама. Тя вдигна очи нагоре като знак на благодарност към баща си и похвали сина си, че е пораснал и възмъжал. Ирини разказа и за сцената в кинохита на Николай Волев „Маргарит и Маргарита“, в която героят на Васил Михайлов изнасилва нейната героиня върху бюрото си. След снимките тогавашната тийнейджърка и бъдеща звезда мълчи в продължение на няколко часа, за да дойде на себе си, пише Стандарт.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Че това си е правило в тези среди. По света и у нас.

Че това си е правило в тези среди. По света и у нас.

11.12.2023 | 10:17

Трябва да си утвърдена актриса на почтена възраст, за да не ти се случи.

Отговори
8 1
Нерезанов

Нерезанов

11.12.2023 | 12:25

Нагонът и криворазбраното чувство за величавост чрез насилие са страшно нещо!

Отговори
5 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?