46

Актрисата Джоди Комър е най-красивата личност в света

Според древната формула, указваща моделите за изследване на перфектното лице, д-р Джулиан Де Силва разкри, че Бела Хадид вече не се смята за най-красивата личност в света. Лекарят секвенира хора, които отговарят на древногръцките стандарти за красота според „златното сечение“, създадено от древните гърци. Супермоделът получи невероятните 94,35 процента съвпадение, но сега това се промени.

Титлата отива при известната актриса Джоди Комър, нашумяла с участието си в сериала "Убивайки Ийв".

Актрисата Джоди Комър е най-красивата личност в света - 2

За кратко време през последните няколко години тя се превърна в една от най-търсените актриси, а през 2019 г. получи „Еми“ за най-добра женска роля в споменатия сериал.

Пластичният хирург Де Силва публикува снимки на най-красивите актриси. Второ място заема Зендая, Бела Хадид отпада на трето място, а Бионсе е на четвърто, пише fakti.bg.

„Оказа се, че тя има най-добрите позиции на носа и устните с резултат от 98,7%, което е само на 1,3% разлика от перфектната форма“, каза лекарят и добави: „Джоди получи също най-добри резултати за ширина и дължина на носа и беше близо до върха за формата на устните и позицията на очите. Най-лошата оценка бяха нейните вежди. Те отбелязаха "само" 88 процента, свеждайки общия ѝ резултат до 94,52 процента“, обясни експертът.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Пешо

Пешо

17.10.2022 | 13:28

Красива е, но самото определение е пълна глупост.

Отговори
0 0
Ама, че

Ама, че

16.10.2022 | 08:21

глупости.

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?