2374

Актриса от пловдивския театър заплени зрителите на "Войната на буквите"

Каквото и да се говори за сериала на БНТ „Войната на буквите“, едно е сигурно – в продукцията се появяват няколко млади български актьори, които имат потенциала да станат големи звезди. Без съмнение Климентина Фърцова, която играе ролята на византийската принцеса Мария, е едно от новите имена, които изгряват пред широката публика с този филм.


Зрителите са очаровани от красотата и таланта на 24-годишната актриса от Пловдивския театър. Това може да се види на страницата на сериала във Фейсбук, където валят комплименти за Фърцова.

Климентина е известна масово и с участието си във филма „Голата истина за група „Жигули“, където с Михаил Билалов играят баща и дъщеря. Нейната героиня всъщност е в основата на сюжета и задвижването на всички драматични и комични ситуации.

Освен актриса, Климентина Фърцова е и музикант, като беше част от мрачната инди група „Crimson Velvet“. По нейно признание обаче между членовете на бандата е имало много музикални и личностни различия, затова тя е оставила музикалните си занимания на пауза, пише Vihrogon.bg.

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пелтекът :всички сме във варна, а обикалям пловдив без пари

Пелтекът :всички сме във варна, а обикалям пловдив без пари

02.02.2023 | 13:26

Колко ли струва билетът с тез виртуални пари дали ше мога да си позволя да гледам , театро....!?

Отговори
1 4

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?