Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, идете на плетене с наричане на модерна седянка

viber icon

Петък вечер е тъкмо моментът да отделим време за себе си. А на уморените от онлайн събития във време на пандемия и ограничителни мерки Центърът за изкуства и себепознание "Пълдин арт" в Пловдив предлага едно съвсем ново преживяване - плетене с наричане. 

Срещата с кълбо и два шиша е хем поглед към някогашните седенки, хем възможност за днешната жена да заплете, като нарече своята мечта - за мъж, за дом, за имане, за деца, за всяко ново чудо в живота ни от днес, та до века. Организаторите дават указание предварително всеки да избере прежда, като прецени желаните цвят, дебелина, състав на нишката, съответния номер кука или шишове. 

Мястото на срещата е в Пълдин Арт клуб. Участниците могат да направят избор какво да оплетат между шал, шапка, терлици. "Все неща, които са свързани с топлина и в тях можем да вложим и да наречем и любовта, за да сбъднем нашата мечта, свързана с човека, за  когото ще ги изплетем в петък вечерта!", казват домакините.

Не е нужно предварително записване, в клуба ще чакат всеки, който обича ръкоделията и е изкушен да сътвори нещо сам, влагайки в него душа и сърце, вместо да посегне към щандовете в магазина със стоки на конвейер. Може да се получи истински артуникат.

Плетената приказка се случва всеки петък от 18 до 20 часа.

Всеки сам решава каква сума да задели и да остави за участието си - според своите възможности и желание. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?