46

Ако сте сред тези 3 зодии, всички ще ви завиждат много през октомври

Звездите обещават много късмет и куп чудеса за тези три зодии през месец октомври:
 

БЛИЗНАЦИ

Октомври ви носи почти всичко, от което се нуждаете, за да осъществите някой от добре разработените си планове. Чакахте подходящото време да „оправите нещата“ и изглежда, че октомври на 22 ще ви предостави много отворени врати и много възможности. Вашият любовен живот също ще последва примера, тъй като вече не се притеснявате с намаляващата енергия на ретроградния Меркурий, която винаги ви сплесква. Сега, с възстановена енергия, ще се чувствате изключително креативни. Вие сте социално същество и обичате да сте около другите. През октомври ще откриете, че хората гравитират към вас; те искат да ви опознаят, но повече искат да знаят каква е вашата тайна и какво планирате да правите с всички тези фантастични мечти, които витаят в главата ви. Октомври предлага големи възможности, в работата и в любовта.

ВЕЗНИ

Преди вашият знак да напусне месеца, все още имате по-голямата част от октомври, за да го изживеете, а във вашия случай да го изживеете означава да се наслаждавате на живота ПО ВАШИЯ НАЧИН. През годините сте научили, че не всеки е прав за това „как да живеете“ и сте открили, че имате трикове в ръкава си. Предпочитате да се придържате към собствения си дневен ред през октомври и ще направите точно това. Вече не се интересувате от мнението на другите и въпреки че знаете, че хората в живота ви имат най-доброто за вас, те не сте вие и само вие знаете от какво наистина се нуждаете. Октомври е вдъхновяващо време за вас. 

ЛЪВ

Този месец е посветен на любовта и романтиката, що се отнася до вас, лъвове. Имате чувството, че сте платили задълженията си и ще бъдете прави: платили сте. Вие сте придобили толкова много знания и мъдрост по отношение на любовта и връзката, че чувствате, че знаете какви трябва да бъдат следващите ви ходове. Вие сте напълно готови за любовта и предаността; човекът, с когото сте обвързани, е точно като вас. Искате да посещавате партита заедно, да се обличате заедно, да опитате мода и добра храна и всичко, което животът може да предложи заедно. Това е сезонът за забавление и веселие и вие сте напълно готови да стигнете докрай. Да бъдеш с човека, когото обичаш, ти дава власт и сила и честно казано, се чувстваш доста безстрашен на толкова много нива през този месец. Веселбата тепърва започва, пишат от "Актуално".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?