1939
Следвайте ни

Ако сте от тези 4 ЗОДИИ, ви грози нещастие в любовта

viber icon

На някои хора просто не им върви в любовта, а астролозите твърдят, че характеристиките на зодиакалния ви знак могат да предопределят такова нещастно развитие. Някои зодии са доста трудни за приемане и другите трудно могат да разберат чувствата и мислите им. И заради това започват проблемите във връзките им. Вижте кои са тези знаци:

Козирог
При Козирозите всичко е много трудно-  както с контрола на емоциите, така и със способността им да ги изразят правилно. Да, те могат да се влюбят, но дори и в такива ситуации напълно контролират реакциите си. Освен това Козирозите винаги са доста критични и взискателни, що се отнася до другите. И най-лошото е, че изобщо не разбират хората, затова се влюбват в напълно неподходящи за тях хора.

Рак
Раците не могат да живеят без любов. Но веднага щом я намерят, проблемите започват. Оказва се, че дори и най-деликатният, чувствителен и предпазлив човек все пак редовно ще прави нещо, което ще обиди фината душа на Рака. И започват едни дълги дискусии относно факта, че всичко това не е било нарочно, няма да се случи отново и че другият човек съжалява, пише iwoman.bg. Въпреки това Раците не прощават и не забравят. А сега си представете, че това се случва всеки ден по няколко пъти. Никой не би искал постоянно да се извинява.

Риби
Вечно мечтаещи и романтични, Рибите отдавна са измислили идеалния живот, който търсят. А фактът, че партньорите им в никакъв случай не се вписват в описаната картина, са проблемите, с които трябва да се борят. Всъщност е доста трудно да разбереш Риби, защото са доста егоистичен знак на зодиака. И организират живота си така, че те да са добре. За да разберете това трябва да прекарате известно време с Риби под един покрив, за да видите колко много обичат да експлоатират другите, криейки се зад любовта.

Дева
Девата търси идеала. В крайни случаи това може да е нещо близко до идеалното. Проблемът е, че Девата не понася, когато някой ѝ възразява. И не прави както казва тя. И спори. Освен това за Девите е много трудно просто да обичат един човек и да не забелязват недостатъците му - всяко несъвършенство дълбоко ги наранява. И за да поправите това, трябва да водите дълги и доста скучни разговори всеки ден.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?