Следвайте ни

Ако сте на 40, ви трябва млад любовник! Полезно е

viber icon

Мнозина си мислят, че за една 40-годишна дама най-подходящият партньор би бил поне с пет-шест години по-възрастен. да, ама не. Според проучване, проведено сред 3500 необвързани, 34% от жените на възраст между 40 и 69 години се срещат с по-млади мъже. И това е едно много мъдро решение.

 

Има повече свободни мъже


В платформите за запознанства мъжете на възраст между 35 и 45 години обикновено вече са женени или имат сериозна връзка. За сметка на това, тези между 27 и 33 печелят първенството с най-много регистрации!

По-интересни са


Да си го кажем направо – възрастните мъже често са скучни и говорят само за работа. За разлика от тях, по-младото поколение има по-разностранни интереси като правата на животните, околната среда и модата.

По-здрави са


Сигурни сме, че всички необвързани дами около 40 полагат много усилия за външния си вид – йога, пилатес, козметика и т.н. Трудно обаче можем да кажем същото за господата на тази възраст. Повечето от тях вече са се примирили, че са „стари“, отпуснали са се и не се интересуват особено как изглеждат, стига да изкарват добри пари.

Имат по-високо либидо


Всички мъже обичат секса, но не всички могат да се похвалят, че го могат. По-младите мъже са започнали сексуалния си живот рано, което означава, че техните умения и желания често са доста добре развити. Още един бонус е, че са склонни на експерименти и са по-издръжливи!

Имат по-малко емоционален багаж


По-младите момчета имат по-малко лични проблеми в сравнение с по-възрастните мъже. Те няма да избягат, когато споделяте с тях важна за вас житейска ситуация. Всъщност, те често използват тези моменти, за да обсъдят собствените си проблеми и да поискат съвет.

Те са 100% във връзката


Когато питате по-младите мъже защо излизат с по-възрастни дами, те казват, че сексът обикновено е фантастичен, знаят какво искат от живота, интересни са и са склонни да експериментират с живота. И, нека бъдем честни, горещата учителска фантазия е по-жива отвсякога. 

Коментари (4)

Парашка гърбавата 70 годишна ромка, папуаската

Парашка гърбавата 70 годишна ромка, папуаската

22.10.2020 | 12:04

Иска да, я видя на снимка, знам та ,, бабо качуло,, искам да видя стефчу свинаря, тебе нали та показах, хареса ли са...! (Това не ли е достатъчно, че ме наблюдавате, покажете си и вий,, бардаците,,....!)

Отговори
2 0
Магарето

Магарето

22.10.2020 | 08:11

Дай да, се разберем сега, въпреки, че си станала и ти коскожамти,, крава,, майка ти или ти. искате млад любовник или казваш - няма значение,, карашък марка,, комбалото да става.....!

Отговори
2 0
Те тези млади и  умни любовници

Те тези млади и умни любовници

22.10.2020 | 03:48

Всичките са наредени някъде и чакат като оловните войници на Андерсен...!

Отговори
3 0
Лора

Лора

22.10.2020 | 03:38

Ами ако си по дърта и не си БГ етнос, тогава, за какво става на въпрос, тези,, ящните,, са от всякакви възрасти, при тях няма задръжки, започват от ранна възраст та докато ги лепне некоя сериозна болест..!

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?