Следвайте ни

Ако сексът ви е кофти, пробвайте този горещ номер

viber icon

С времето и съвместното съжителство сексуалните взаимоотношения между партньорите могат не само да се влошат, но и напълно да изчезнат. За да не се стига до тази неприятна ситуация сексологът Гарбарук обяви, че интимните ролеви игри заздравяват брака.

„Сексуалната криза в една връзка се явява не само с годините, но и ако има и нежелание от страна на един от партньорите да полага повече усилия за успешния интимен живот в двойката“, поясни той.

Сексологът е категоричен, че ролевите секс игри могат значително да заздравят всяка една връзка.

Според експерта съпрузите трябва да се възбуждат не само по време на секс, но и в хода на обичайните им ежедневни дейности. „Само гледане на партньора ви трябва да ви доставя удоволствие – без значение какво прави той“, поясни сексологът.

„Грубо казано, мъжът трябва да се възбуди в момента, когато неговата партньорка не само изпробва някоя дрешка от секс магазина, но и когато тя прекарва кърпа върху мокрото си тяло секунди, след като е излязла от банята“, поясни експертът по интимни ласки.

Той е категоричен, че ролевите секс игри могат да бъдат добър начин да разнообразите интимния си живот. Според сексолога не толкова важни са костюмите за такова забавление, а способността на партньорите да говорят откровено за своите секс желания и фантазии, пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай