Следвайте ни

Ако родителите ви са от тези зодии, родени сте късметлии

viber icon

Някои хора просто са родени да бъдат родители! Факторите, които определят това са наистина много, но влияят ли и звездите по някакъв начин?

На първо място Луната влияе на броя деца, които ще имате. Комбинациите й с някои планети могат да определят колко точно деца ще има една двойка. 

Именно разположението на звездите и планетите ни издава и дали ще бъдем добри родители. В следващите редове ще ви разкрием кои са зодиите, които сякаш са родени за това. Те се справят чудесно в отглеждането на деца. 

Рак

Според астрологията най-добрите родители са именно Раците. Те са много чувствителни и успяват да направят децата си привързани към тях. Добре е Раците да имат няколко деца, това би ги направило наистина щастливи. 

Представителите на тази зодия са готови на абсолютно всичко за децата си.

Дева

Подобно на Раците и Девите смятат, че е техен дълг децата им да растат в щастливо и здраво семейство. Девите се стремят да имат наследници. Те дават на децата си само най-доброто и претендират да отглеждат потомството си "компетентно".

Девите са пример на децата си как да успеят в живота. Обикновено децата им се грижат за тях на старини и дълбоко ги уважават. 

Скорпион

Скорпионите обожават да гледат деца. Това им се отдава и всичко вършат с лекота. е имат силен характер и не се изнервят от дреболии. 

Въпреки че Скорпионите са трудни характери, то децата просто ги обожават и ги смятат за невероятни. Връзката, която се създава между родител Скорпион и децата му, е наистина силна и завинаги, пише  jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?