1939
Следвайте ни

Ако правите тези неща, ще привлечете късмет и пари в дома си

viber icon

Как да привлечем парите и да вибрираме на тяхната честота, така че да дойдат и да се задържат при нас? Тези 10 народни вярвания за привличане на пари ще ви помогнат да ги задържите при себе си.

Оставете заплатата си да прекара една нощ в пълния си капацитет – важно е заплатата да прекара една нощ в дома ви, за да се запознае с него, да го обикне и да ѝ бъде приятно да прекарва време в него. Не бързайте да харчите парите веднага щом ги получите.

Пари на заем – ако давате пари на заем, е хубаво или да си потърсите в определен срок, или да забравите за тях и да ги дадете от сърце. Иначе, давайте или вземайте пари на заем сутрин, не вечер, защото се смята, че ако го направите вечерта, няма да ги привлечете обратно към себе си. По-добре е да давате, отколкото да вземате. Ако пък искате повишение на заплатата, е добре да го търсите сряда сутрин, пише actualno.com.

Дръжте метлата, обърната с дръжката надолу – това е старо поверие, което ще донесе пари и просперитет в дома ви.

Оставете голяма банкнота в дома си – която да привлича и съхранява енергията ви. Тя ще привлича парите в дома ви, не я харчете, а я оставете в него.

Не давайте на заем на съседите – сол и хляб, защото по този начин финансовата стабилност ще изчезне от дома ви. Опитайте да избягвате подобни искания и търсения.

Не почиствайте трохите от масата с ръка – използвайте гъба или салфетка, защото иначе няма да привлечете парите в дома си.

Пазете банкнота от 10 лв в портмонето си – която трябва да сгънете в триъгълна форма. Хубаво е да държите там и щастлива монета, която сте намерили или някой добър човек ви е дал. Не я харчете, нека тя бъде ваш талисман.

Сложете пари по дрехите си – носете пари в джобовете на дрехите си, дори те да стоят в гардероба. Важно е джобовете да бъдат здрави, не скъсани. Нека имате по някоя пара във всяка дреха.

Не оставяйте портмонето си празно – нека в него винаги има монети или книжни пари. Парите трябва да са обърнати към вас с лицето си.

Не дръжте при себе си нечестни пари – такива, които сте получили нечестно, скъсани, стари или намерени. Похарчете ги, те няма да ви донесат нищо добро.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?