Следвайте ни

Ако прави тези 4 неща, той ще ви донесе щастие

viber icon

Повечето дами се опитват да избягват мъжете, които имат високо самочувствие. Но това е голяма грешка. Любовта и животът с такъв мъж могат да са прекрасни. Защо ли? Защото, ако човек има високо самочувствие, това означава, че е уверен в себе си и е много лесно да се изгради нормална връзка с него. Психолозите са категорични, че мъжът с високо самочувствие може да зарадва всяка жена и да я направи щастлива, пише flagman.bg.

Общуването с такъв мъж дава надежда

В реалния живот, за съжаление, има много негативни моменти, които тровят деня ни. Понякога ние сами си причиняваме това, дори и без външна намеса. Например, повечето хора се отнасят негативно към всичко. Затова им е трудно да се радват дори на дребните неща, а непрекъснато очакват проблеми или „удари под кръста“ от съдбата.Увереността и силата на характера на мъжа с високо самочувствие обаче винаги дава надежда. Те са като добър сигнал за жената, че може да бъде уверена в неговата подкрепа, че в живота й има нещо добро. Защото, всички знаем, че много трудно да се живее без надежда и упование.

Отнася се по-добре към хората от вашето обкръжение

Ако мъжът има добро самочувствие, той се чувства конкурентно способен и не му се налага да се бори с комплекси. Например, ако жената ще общува със стари приятели, за него няма никакъв проблем, защото той е уверен в себе си. Също така такъв мъж няма да унижава другите, за да изглежда по-добре в очите на своята любима. Както показва практиката, ако човек има добро самочувствие, той привлича около себе си само достойни хора, на които може да се довери. Ако имате връзка с такъв мъж, радвайте се. Щом ви е избрал, това само по себе си е огромен комплимент.

Не ревнува и не завижда

 Защо някой ще ревнува, ако самочувствието си му е в ред? В една връзка това качество се счита за много важно. Може да се даде прост пример: ако, например, жената получи повишение в службата и се окаже с по-висока заплата, мъжът трябва да се радва за нея, без да се чувства застрашен и комплексиран. За съжаление, в повечето случаи мъжете не могат да устоят, ако жената до тях е по-успешна в живота. Но мъжете с добро самочувствие не трябва да доказват нищо. Успехът на другите за тях е най-добрата мотивация, която помага за постигане на значителни резултати. А ако в една връзка липсва нездравословна конкуренция, тогава партньорите могат да бъдат истински щастливи, припомнят психолозите.

Рядко критикува

Ако човек е уверен в собствените си способности, той няма да критикува другите. Човек с добро самочувствие мисли само за себе си и поставя личните интереси на първо място. Ето защо много дами могат да обърнат внимание на този знак още в началото на връзката. Ако мъжът не критикува другите и никога не търси виновник за неуспехите си, това е добър сигнал. Това говори красноречиво, че с този мъж имате всички шансове да бъдете щастливи.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?