Следвайте ни

Ако партньорът ви прави тези неща, значи още иска бившата

viber icon

В една връзка трима винаги са много, затова, ако партньорът ви постоянно намира начин да вкарва бившата си в отношенията ви, независимо дали чрез споменаване на името ѝ, или приятелски срещи  с нея, е време да ви светне червената лампичка. Ето кои са най-честите признаци, че любимият ви, още си пада по бившата си:

Общите им спомени ги преследват

Ще откриете, че партньорът ви често бива разсейван от спомени от миналото. Ако връзката ви е нова, има вероятност той да мисли за бившата си. Може да си спомня както за добрите, така и за лошите моменти.

Проверява социалните мрежи на бившата си

Този вид следене не е трудна задача в настоящата епоха, когато Инстаграм, Снапчат, Фейсбук и други властват над нас. Ако вашата половинка следи постоянно бившата си, прелиствайки историите и публикациите й, няма да имате шанс да задълбочите връзката си и по-добре да я приключите.

Постоянно поддържа връзка с бившата

Има много хора, които решават да продължат да поддържат връзка въпреки раздялата. Има разлика обаче ако се чуват само на рождените си дни и ако връзката между тях е постоянна. Ако е второто и вашата половинка не спира да комуникира с бившата, трябва да знаете, че тя още властва над мислите му.

Често споменава името й

Ако половинката ви не може да се откаже от навика да споменава името на бившата си във всяка ситуация, трябва да преразгледате връзката си. Възможно е дамата да е повлияла силно на живота му, но това не означава, че тя трябва да бъде постоянно споменавана.

Не могат да пуснат бившата си

Ако половинката ви оказва емоционален натиск над бившата си, с което не й позволява да продължи напред, това е ясен знак, че за него старите отношения още не са приключили и вие трябва да отстъпите назад, пише jenite.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?