Следвайте ни

Ако партньорът ви е от тези 3 зодии, отърване няма

viber icon
Има и хора, които нямат особено галантен подход що се отнася до любовта. Все не намират подходящите думи и жестове, а често се оказват и досадниците, от които не можеш да се отървеш. Ето кои са те:


Телец

Ужасни романтици. Като казваме ужасни, наистина го мислим. Техните разбирания за любовта са крайни и действат така още в началото. "Залепят" се за човека, който харесват и го обсипват с внимание. Толкова внимание, че другия не може да възприеме защо всичко това се случва толкова рано. Телците са и много директни. При тях няма нищо завоалирано и за това не са особено интересни за протиположния пол. Ако Телец се влюби във вас, трябва да сте готови да получите цялото внимание на света, обаждания в 3 през нощта и нежелани изненади. Те не разбират от намеци, за това ако прекаленото им внимание ви обсебва, трябва да сте доста остри и да им го кажете направо.


Дева

Девите са доста обсебващи хора. Те непрекъснато ще те питат защо не им обръщаш внимание, защо не отговаряш на обажданията им, къде си бил и пр. При тях подход просто НЯМА. Най-често за това им е толкова трудно да си намерят половинка, защото просто не знаят как да се държат с другия. Те не досаждат с вещи и изненади, а с вечното си присъствие. Искат цялото внимание за себе си и не разбират защо ще правиш нещо друго като може да прекараш деня си тях. Девите разбират всяко внимание от твоя страна като сигурна заявка, че са желани. От това идват най-големите недоразумения и разочарования за Девите. Хич не разчитат знаците, колкото и очевидни да са те.

 

Скорпионите си имат своя запазена марка. Те ще те питат по няколко пъти на ден как си, как се чувстваш и какво правиш. Ще искат среща с теб, ако им откажеш, утре ще попитат пак. И така до края на света. Скорпионите се влюбват безутешно и за тях винаги има шанс от всяка двойка да излезе сериозна връзка. Те опитват да завладеят сърцето на другия като непрекъснато му припомнят за съществуването им. Най-странното е, че са страшно ревниви, дори когато не са във връзка. Ще те питат с кой си бил и къде си излизал, дори да се познавате от вчера.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?