Следвайте ни

Ако носите тези имена, мъжете ще падат в краката ви

viber icon

Ново твърдение на психолози гласи, че звукът на името на човек оказва силно влияние за първото впечатление, което създаваме по време на запознанство. Различните букви в комбинацията на името определят и характера на човека, който го носи.

Експертите са съставили топ 4 списък с имена на момичета, които още в първите 5 секунди са способни да спечелят мъжкото сърце и то само заради произнасянето на названието си. Ето кои са те:

Полина

Има разногласия относно произхода на това име. Според една от версиите, то идва от древногръцки и се превежда като "безплатно", според друга произлиза от латинския и означава "Скромно".

Това название се носи от дами, които са родени да създават впечатление за кхрехкост. Тези дами обаче израстват независими и са си самодостатъчни. Хората около тях са очаровани от волевия им характер, съчетан с невероятна чувственост и женственост. Мъжете искат да се грижат за такава жена, да я ценят и да я защитават.

Мария

Това еврейско име се смята за едно от най-често срещаните по цял свят. Превежда се като "Желано, "тъжно", "спокойно". 

Обикновено това име се носи от добронамерени и весели жени, които често успяват ей така да оплетат главата на мъжете. Както в детството си, така и в по-зряла възраст. 

Мария изглежда крехка, но всъщност е много страстна и своенравна натура. При първа среща тя покорява мъжете със своята женственост и предизвиква у тях желание за защита. След това ги привлича още повече показвайки скритите си неочаквани страни.

Ирина

Според една от версиите това е името на древногръцката богиня на плодородието - дъщерята на Зевс и Темида - Ейрена. Превежда се като "мир". 

Момичетата, получили това име, са много активни и лесно заразяват околните с ентусиазма си. В зряла възраст те са независими жени, които са готови да защитават мнението си, но умеят да признават и когато грешат. 

Ирина е много любопитна и обича живота, има плам в душата й, който привлича мъжете като мухи на мед.

Лариса

Това е доста по-нетрадиционно име. От латински то се превежда като "Чайка", а от гръцки като "сладка жена". Може би това обяснява и факта, че мъжете биват силно привлечени от дами с това име. 

Те са личности с особен чар, съчетават оптимизъм, жизненост, чувство за хумор и имат лек характер. Трудно е да ги обидите с каквото и да било, защото не са докачливи, пише jenata.blitz.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?