Следвайте ни

Ако не искате мъжът ви да избяга, никога не казвайте това

viber icon

Напоследък мъжете се пазят от обвързване като дявол от тамян и се плашат от това, че дамите могат да ги вържат за цял живот. Затова, ако вече сте срещнали индивид, към който питаете топли чувства, никога не му казвайте тези фрази, за да не избяга със скоростта на светлината:
 
1. „Хайде да се оженим!” 

Мъжете гледат на бракосъчетаването по един доста по различен начин, за разлика от дамите. Склонни са да изпаднат в шок, ако им подметнете, че е настъпил моментът, в който да вдигнете сватба. Много вероятно е да приемат това като ограничение и край на свободата си. Възможно е дори да се отдръпнат от вас и това много да повлияе на бъдещите ви взаимоотношение. 

Никога не предлагайте на партньора си сватба. Оставете той сам да прецени дали се чувства достатъчно готов да ви предложи брак и да заживеете заедно като съпруг и съпруга. 

2. „Време е да се запознаеш с нашите!” 

Няма писано правило кога и за какво е време. Ако говорим за човешките взаимоотношения, трябва да вземем предвид, че те са толкова сложни, че дори най-изявените учени не могат да си ги обяснят. 

Ако от твърде скоро сте с вашата половинка и все още не ви се е налагало да преминавате през различни трудности и перипетии, не сте тествали връзката си и не сте сигурни в чувствата си, не виждаме причина да прибързвате със запознанството с родители. Оставете го той сам да предложи това, без да го притискате или принуждавате. 

3. „Аз взимам по-голяма заплата от твоята!” 

Никой мъж не иска да чуе подобна фраза. Все пак господата са доминиращият пол и за тях е важно да бъдат „крило” за жената до себе си. Как мислите би се почувстват партньорът ви, ако още в самото начало изтъкнете, че вие взимате по-голяма заплата от неговата? Това категорично ще го накара да се чувства по-слаб и да се отдръпне от вас. 

4. „Мога да се справя с всичко сама!” 

Не го изричайте на глас, дори да ги мислите. За мъжете е важно да знаят, че могат да ви помогнат и са ви нужни. Ако кажете на любимия, че сами успявате да се справите с всичко, вие реално поставяте бариера помежду си, която трудно след това може да бъде съборена. 

5. „Искам дете още сега!” 

Децата безспорно са най-хубавото нещо на този свят, но не бива да притискате никой с желанията си. Дали ще имате дете няколко месеца, след като сте се запознали или няколко години по-късно, е въпрос на лично усещане. 

Не бързайте да го поставяте на дневен ред, защото по този начин забранявате на онова сладко усещане ви сполети. 

Отдайте се на връзката си, опознайте човека отсреща, позволете му да се почувства комфортно в компанията ви и едва след това тактично подхванете въпросите, които страстно ви вълнуват, пише actualno.com!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?