Следвайте ни

Ако намерите тези 5 неща на улицата, никога не ги взимайте!

viber icon

Когато намерим нещо интересно на улицата, обикновено му се радваме, защото според поверието би трябвало да ни донесе късмет. Така ли е обаче винаги?
Не всяка намерена вещ е приятен подарък на съдбата. Много от тях притежават негативна енергия и ни носят беди и неуспехи.

Човек си взаимодейства с предметите, които докосва. Така някои от тях могат да му предадат негативна енергия, а пренесени в дома, да повлияят на цялото му семейство и да предизвикат сериозни проблеми. Ако сте се сдобили с такава вещ, трябва незабавно да се отървете от нея.

Ето пет находки, които могат да ви провалят, според известния астролог Тамара Глоба:

Огледало
Този предмет е погълнал енергията на предишния си собственик, а сега се готви да погълне и вашата. Ако аурата на предшественика Ви е била отрицателна, тя ще повлияе и върху Вашата.

Пари
Чужди пари също не се взимат, но това правило рядко се спазва. Повечето хора, ако намерят 5 лева на земята, бързат да си купят нещо с тях и дори вярват, че ги е споходил късметът. Енергията на тези пари обаче може да повлияе отрицателно на Вашите собствени спестявания.

Скъпоценности
Подобно е положението и със скъпоценностите и бижутата, които може да намерите на плажа или на тротоара.

Часовник
Дори и часовниците може да развалят хармонията в дома ви.

Дреболии
Иглички, копчета, декоративни украшения – въпреки че не вършат никаква работа, някои хора ги прибират, без да подозират, че могат да им донесат нещастията на тези, които са ги загубили.

flashnews.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Zlatan

23.02.2020 | 16:32

Ako nameriye Mariza vestnik na ulizata ne go vsimajte. Ste ve donece samo gluposti v kusti.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?