Следвайте ни

Ако ги изпуснете: Зодиите, които не се връщат при бившите

viber icon

Тези зодии въобще не губят време да страдат след раздяла, а бързичко продължават към следващата възможност. Знаят, че животът трябва да се живее и са готови да намерят следващата тръпка. Вижте кои са те, според "Pink Villa". 

 

Лъв

От малки са толкова уверени в себе си, така че не се обръщат назад след раздяла. Продължават напред и искат да живеят пълноценно живота си. Бързо преодоляват бившите и намират нова тръпка, тъй като за тях самоуважението и самоценността са най-важни. Не биха се върнали при бивше гадже, за тях това е унижение. Ако зарежете Лъв, повече няма да го видите, нито да го чуете по телефона.

Водолей

Тези зодии не приемат разделите толкова болезнено и не биха страдали или търсили бившите гаджета отново. Водолеите знаят как бързо да продължат напред, без да показват уязвимата си страна и без да изглеждат слаби. Много рядко показват истинските си чувства и емоции. Обичат да са независими, самостоятелни и много мразят конфликтите и объркването. Затова, лесно преодоляват несполучливите връзки и дори пренебрегват случилото се.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?