Следвайте ни

Ако е за работа, не ги търси: Това са 3-те най-мързеливи зодии

viber icon

Има зодии, които просто не са създадени да работят, а тези 3 представители държат първенството по мързел:

Телец
Привидно Телците изобщо не изглеждат толкова лениви. Както в образователна, така и в професионална среда, те са трудолюбиви и амбициозни. Проблемът идва от там, че за тях личният живот е по-важен от кариерата. Телецът винаги ще избере да прекарва време със семейството и приятелите си, отколкото да работи. Поради тази причина постоянно се случва той да забрави за работата си и да се отдаде на близките си, на които е безгранично предан.

Риби
Няма по-големи мечтатели от Рибите. Техните мисли се реят на безброй места и обикновено духом не се намират там, където са физически.  За съжаление в реалния живот често са доста неадекватни.  Заради многото фантазии и сюжетни линии, които се случват в главата им, те не могат да се фокусират и реално да бъдат продуктивни. Рибите се разсейват светкавично бързо и с удоволствие биха прекарвали ежедневието си опънати на канапето или навън сред природата. Черешката на тортата ще е завладяващата книга в комплект с чаша вино. По този начин мечтите са най-сладки.

Лъв
Лъвът също се причислява към зодиакалните знаци – лентяи. Подобно на истинските големи диви котки в саваните, обичат да се излежават. Бурната пламенност и амбициозността, които са характерни за тях, не им пречат да си взимат често почивки. Тези моменти на отдих обаче продължават по-дълго от необходимото. Поради очевидните ораторски и лидерски умения, които Лъвовете имат по рождение, другите не могат и да си помислят представителите на тази зодия за мързеливи. Лъвовете винаги изглеждат изключително заети. В действителност обаче главният герой в тяхната глава са самите те и всеки друг проект е маловажен, пише flashnews.bg.

Коментари (2)

Путките

Путките

03.04.2021 | 08:21

Защо не ги изтривате.

Отговори
1 1
Петя

Петя

03.04.2021 | 00:04

Пълни глупости за риби

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?