1553

Ах, този палавник! Мъск оправил жената на шефа на Google

Миналата есен Илон Мъск е имал романтична афера със съпругата на съоснователя на Google Сергей Брин. Той е дългогодишен приятел на Мъск и инвеститор в Tesla, съобщава Wall Street Journal, цитиран от родния сайт "Калдата".

Брин и палавата съпруга

Фото: Getty images

 

Твърди се, че аферата е предизвикала развода на Брин с Никол Шанахан през януари, съобщава изданието. Според съдебните документи, двамата са посочили като причина за раздялата „непреодолими различия“, а документите са подадени само няколко седмици след като Брин е научил за аферата.

Източник, близък до милиардерите, е заявил пред Journal, че отношенията между Мъск и Брин са били обтегнати през последните месеци. Брин е инструктирал финансовите си съветници да продадат инвестициите си в различните бизнеси на изпълнителния директор на Tesla. Преди това Брин е инвестирал 500 000 долара в Tesla през 2008 г.

Източници разказват пред вестника, че по време на аферата – за която се съобщава, че е започнала през декември 2021 г. в Арт Базел в Маями – Брин и Шанахан са били разделени, но все още са живеели заедно.

Източниците твърдят, че по това време Брин и Шанахан са срещали трудности в брака си, до голяма степен свързани със стресовите фактори, свързани със COVID-19 и грижите за 3-годишната им дъщеря.

Твърди се също, че аферата е започнала, когато Мъск и приятелката му Граймс са се разделили. Граймс и Мъск имат две деца, включително дъщеря, която е родена чрез сурогатна майка в същия месец на аферата.

Новината идва след особено бурни няколко месеца за Мъск както в личния, така и в професионалния му живот. По-рано този месец Джулия Блек от Insider съобщи, че милиардерът тихомълком е имал близнаци през ноември миналата година от Шивон Зилис, директор по операциите и специалните проекти на Neuralink, една от компаниите на Мъск.

Неговият баща, 76-годишният Ерол Мъск, също разказа, че наскоро е имал второ дете от доведената си дъщеря, и заяви пред The Sun, че е бил помолен да дари сперматозоиди, за да се възпроизвеждат повече хора като сина му, пише Insider.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Аутиста

Аутиста

26.07.2022 | 00:01

си вее онази работа без да му пука, но ще си намери майстора.

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?