49
Следвайте ни

Агресия във "Фермата": Унизиха брутално участничка, тя се разплака

viber icon

Пореден скандал се разрази във "Фермата". Той беше между Кирил и Ваня. Всичко започна от това, че фермерът на седмицата Стефан тръгна да разпределя задачите за деня и когато стигна до съквартирантката си тя каза, че мисли в този следобед да си боядиса косата и да се изкъпе, тъй като се връща от четиридневно ратайство.

Това предизвика гнева на Кирил, който каза, че всеки трябва да работи. "Тя е бездействаща мостра, която бледнее на витрината на "Фермата", каза той.

Тя пък отвърна пред камерата, че "Кирил има психически проблеми, изкарва си гнева върху мен, защото не може да го направи на някой мъж".

"Стига, Кико. Тя не се е къпала четири дни", каза Ралица.

"От тая руса патка започва да ми писва. Ако това същество беше в панталони и пикаеше право, щях да му махна кратуната", коментира Кирил пред камерите.

"Ако той спечели "Фермата", аз лично ще напусна България и повече няма да се върна", каза Ваня и малко след това се разплака.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (37)

Вени

Вени

04.12.2021 | 21:32

Поведението на Кирил и Ивайло е под всякаква критика. Вулгарни, нагли, невъзпитани. Жалко за формата. Успяха да го съсипят.

Отговори
7 0
Киро алкохолика

Киро алкохолика

03.12.2021 | 20:28

Киро, защо си мисли чв трябвс да командва във фермата. Кой е той? Участник, като другите, не си спомням въобще бил ли е ратай и бил ли е на Аената. Стефан е фермер, той решава.

Отговори
26 1
Нина

Нина

03.12.2021 | 18:31

"Браво"на продуцентите,ударихте дъното.ПЪЛЕН ПРОВАЛ,жалко за опороченото мото.Вие също имате майки,как ли се чувстват те,като гледат тая помия,и как толерирате такова Гнусно отношение,към когото и да било,та камоли към жена?Имате и жени ,и деца,всичко СЕ ПЛАЩА,няма да излъжите Съдбата с коментари,като "монетата си има две страни",тоест и Ваня е виновна.Всички които следяха сезона си направиха изводите,само вие НЕ,че така ви изнася.Жалко.Бях спряла да ви гледам,но този сезон ме превлякохте,поради заглавието и мисията,НОООО и това опорочихте,да не използвам по-мръсна дума.Няма да ви гледам вече,каквото и заглавие да сложите на др. сезон,а като следя нещата,няма да съм едивственната.

Отговори
57 1
кeнeди

кeнeди

03.12.2021 | 17:45

Киро ми прилича на грозен проскубан алкохолизиран клошар, дeто свeта му e виновeн за всичко. A Иво e досущ като eдин мазeн и олизан гeй жeномразeц. Aми то, кой знаe.

Отговори
65 2
линкълн

линкълн

03.12.2021 | 17:52

Aми то кой знаe, сигурно мамчeто го дилдосва всяка вeчeр.

Отговори
17 2
Хайде няма нужда

Хайде няма нужда

03.12.2021 | 16:31

Хора,, не ви ли стана ясно, че покрай показването на такива екземпляри като Кирил опосумите станаха милионери и продължават да трупат пачки на гърба на такива нещастници? Това е експлоатация на умствено увредени хора, проблемите на които се изострят в условията на изолация (то нормалните в такива условия превъртат, а какво остава за девиант като Кирил). А опосумите прибират печалбата се се хилят нагло от екрана с мазните си мутри. Това шоу ежедневно облъчва хората с омраза, насилие, груб груб език, унижение и тормоз. Но за съжаление няма да бъде спряно защото се харесва на болшинството от хората, които през призмата на такива маргинални персонажи се намират за нормални и си казват "Ох, добре, че ние не сме такива!" Жалка картинка!

Отговори
63 5
рико

рико

03.12.2021 | 16:31

Като мъж съм отвратeн от повeдeниeто на тия двамата пумияри, Иво и Киро. По голямо падeниe нe съм виждал, тe позорят нe само сeбe си, тe позорят българскитe мъжe, сeмeйствата си, колeгитe си, абe пълни боклуци. Нeка нe забравямe и приятeлчeтата им, Любо и сиe, които прeз цялото врeмe си мълчаха и сe подсмихваха съучастничeски

Отговори
98 2
Родолюб

Родолюб

03.12.2021 | 15:39

Не подхожда мотото на този сезон на фермата , такова просташко поведение. Но Господ не забравя. След оня нещастен барман и Киро си отива още на първия си дуел.

Отговори
72 3
Мнение

Мнение

03.12.2021 | 15:16

При монтажа на отделните серии на Фермата,не показват всичко което се говори и става между участниците. Кирил демонстрира поведение на неандренталец само от това,което виждаме. В действителност положението на Ваня е кошмарна психологическа агресия от страна на Кирил. Двамата хубавци Иван и Андрей трябва да и заплатят вредни за преживяното от Ваня. Но сигурна съм двамката са се застраховали в клаузи от договорите на участниците. Този сезон Фермата е с оценка слаб от мен.

Отговори
82 8
таня

таня

03.12.2021 | 15:08

Киро и Иво са най-отвратитeлнитe типажи които са сe появявали във формата. Злобни завистливи ,посрeдствeни, нищожни. Като си спомня каква пяна им тeчeшe от устата докато лeeха обидитe си и ми сe повдига. Пълни комплeксари, нeнужни на общeството, бeзработeн барман и бeзработeн актьор, долни същeства.

Отговори
112 1
Пепелянка

Пепелянка

03.12.2021 | 15:04

Ванчето ни показа една разглезена,мързелива и нескопосана пораснала жена,която още живее като момиченцето на мама. Затова не всички й са виновни. Тя никога няма да разбере вината си.

Отговори
9 99
таня

таня

03.12.2021 | 15:11

A ти откъдe разбра, от думитe на Киро ли

Отговори
74 1
Към Пепелянката

Към Пепелянката

03.12.2021 | 21:02

Ваня не е нито мързелива, нито разглезена. Тя беше 4 пъти ратай и Чочо я научи да прави хляб. Ваня е с много силен и упорит дух и характер. На Арената го доказа многократно. Мамините деца не са такива. Затова и завиждат и тормозят олигофрените във Фермата. А и Ваня е чист и честен човек, не е обидила никой. Дразни се киселяка и злобаря Киро и от това, че Ваня е жизнерадостен и щастлив човк.

Отговори
44 1
СТЕФАН ТИНЕВ

СТЕФАН ТИНЕВ

04.12.2021 | 15:35

Ивайло иКирил,със бокаите,пеш в СИБИР на КАТОРГА.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?