Следвайте ни

Адска трагедия белязала старта на Деси и Сашо Кадиев в bTV

viber icon

Красивата водеща от bTV Десислава Стоянова добре си спомня 6 февруари 2012 г. Този понеделник бил кошмарен, тъй като цяла България се събудила с новината за наводнението в село Бисер. И в този мрачен момент Деси Стоянова и Сашо Кадиев трябвало да стартират като водещи предаването „Преди обед”, чиято идея е да бъде ведро и позитивно. Не било лесно. Още повече, заради притеснението, стресът, неувереността. Днес, 1800 ефира по-късно, вече ги няма. Деси споделя, че след толкова опит воденето става като „втора природа”, можеш с пълни шепи да черпиш от позитивната емоция, която всъщност работата ти носи, да се насладиш на това, което правиш. 

„Пожелавам си хоризонт”, обяви на 20 август сутринта чаровницата, когато празнува 45-ия си рожден ден. Тв водещата сподели снимка, за която позира на фона на морето. Пожелаха й го и приятелите, и колегите, като й отправиха и много други важни послания.

Десислава Стоянова наистина е удовлетворена от всичко постигнато, от изминатия път и се чувства щастлива. И голяма заслуга, освен нея самата, разбира се, имат мъжете в живота й.  Водещата на „Преди обед” е горда майка на близнаците Красимир и Стефан, които са вече на 11 години. Тя и щастлива жена, която се радва на подкрепа, разбиране и грижа от съпруга си Велислав, на когото дължи изключително много,. В професионален план пък Деси се радва на приятелство и добро сътрудничество с екранния си партньор Александър Кадиев, от когото научила изключително много в последните години, и доста се променила. Благодарение на продуцента Георги Тошев пък днес тя се чувства „много добре на мястото си”, както сподели наскоро, тъй като именно той преди време я убеждава, че трябва да приеме предложението да стане водеща на „Преди обед”. 

Тогава Деси Стоянова силно се колебаела. Мислела, че тази „вятърничава позиция” не е за нея. „Защо пък точно мен канят?!”, признавала е какво си помислила тогава. До преди това тя е работила като политически репортер в сериозен вестник, като репортер в Би Ти Ви, а след това става зам.-главен редактор на женско списание. В крайна сметка решила да опита, тъй като тъкмо в този момент имала нужда от промяна. 

И днес Деси си е все същия перфекционист. Продължава да набляга на подготовката за студиото. Вярва, че това е ключово. Само че под влиянието на екранния си партньор Сашо Кадиев, с когото в началото имали сериозни спорове, водещата се променила в някои насоки. Успяла да се отпусне и да бъде по-лежерна. Деси, която винаги е била изключително сериозна и отговорна, е признавала, че съвместната й работа със Сашо я научила на лекота. Осъзнала още, че е безсмислено да се опитваш да променяш другия, както правела в началото, когато със Сашо започнали да водят „Преди обед”. Тя се опитвала да го накара да действа и да разсъждава, както тя смята, че е правилно. Деси разбрала, че трябва да приемеш другия с плюсовете и минусите му, защото всички ги имат и именно микса от двете те превръщат в уникалната личност, която си. Днес Деси смята, че взаимно са се обогатили и са станали по-добри – и като водещи, и като хора. 

„Чувствам се много добре на мястото си. Наистина имам щастието работата ми да ми носи удовлетворение. Имам щастието да имам усещане за пълнота у дома, където са най-скъпите ми хора. Това в крайна сметка са наистина важните неща”, споделя журналистката. 

Тя винаги е изтъквала и колко цени съпруга си – журналистът Велислав Русев, за когото е омъжена от 2006 г. Убедена е, че щастливият им брак се дължи на любов, разбиране и подкрепа. „Това съм усещала от Вельо винаги. А това, което ни е помогнало да се съхраним вече 20 години като двойка, е, че той винаги е успявал да поеме моята свръхемоционалност, да ме подпре, когато съм разклатена, да прояви разбиране, бих казала и да ме изтърпи. Това, че е толкова спокоен, стабилен и различен от мен в начина, по който реагира”, казва Деси Стоянова. 

Водещата на „Преди обед” има доста забързано ежедневие и винаги е посочвала, че според нея е по-важно каква връзка със съпруга й имат със синовете им. От по-голямо значение е да прекарват качествено времето си заедно, а не точно колко дълго ще е. Все пак Деси винаги се е опитвала да балансира между работата и семейството. Не мисли за себе си като за успяла жена. „Бих искала по-скоро да бъда успяваща жена. Не успяла. Мисля, че е много безпредметно и натоварващо да гледаме на успеха като на някаква последна гара, на която стигаш и си там... Това, което си пожелавам, е да съм успяваща тук и сега, утре, това, което следва оттук нататък във всичките му аспекти”, сподели Деси Стоянова при своя медийна изява дни преди рождения си ден, писа Уикенд.   
 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?