Следвайте ни

Аделина Радева в окото на бурята, бременна колежка й разказа играта

viber icon

Огромно напрежение зрее в БНТ заради лицата на новинарските емисии. В нюзрума текат постоянни битки кой да чете новините и да се превърне в титуляр след като водещата на „По света и у нас“ по БНТ Филипа Иванова се оттегли. Тя липсва от екрана след като наскоро се омъжи и веднага след това стана ясно, че чака дете. 

Блондинката бе сред най-харесваните от зрителите водещи, откакто Радина Червенова се пенсионира и Филипа успя да заеме мястото й да се превърне в титуляр. Сега обаче настава нова криза, тъй като в нюзрума няма достатъчно подготвена водеща или пък такава, която да се харесва на всички зрители.

"Филипа, освен че е красива, не се натрапва нито визуално, нито с интонации, държи се дискретно и професионално и добре си пасва с екранната си половинка Спас Кьосев", коментират в нюзрума. Същото обаче не можело да се каже за нейната заместничка – Аделина Радева. Оказва се, че зрителите не харесват нейното отривисто говорене, заради което се налага ръководството да мисли за нов вариант са половинка на Спас Кьосев. Още повече, че Радева дойде от Нова тв, където си партнираше с Виктор Николаев, за да е шефка и да се занимава с менажиране на екипа, а не да стои до късно на екран.

Самата тя също приемала воденето на новините като крачка назад, заради което напрежението в нюзрума нараствало още повече. Радева се съсипвала от работа от зори до мрак, за да запълва всякакви дупки не само в новините, но и в публицистичните предавания, заради което колегите й дори се тревожат да не закъса със здравето. Нито едно от по-младите лица обаче до момента не показвало достатъчно добри качества, за да заеме титулярно място в новините, пише Пик.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Наблюдателен

Наблюдателен

30.11.2020 | 09:26

Радева е прекалено нервна и говори заядливо. Това твърде много личи и дразни!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?