1553

Адел била ужасна за работа, правела се на капризна принцеса

Не й върви на Адел напоследък. Не само че от сто години няма свястна песен.

Служителите в комплекса "Сезарс Палас" в американския град Лас Вегас, където трябваше да се състои отменения концерт на Адел, я обвиниха в капризно поведение и казаха, че работата с нея и екипа й е "истински кошмар".

Става дума за вече отмененото шоу на певицата Weekends With Adele. Според запознати то е била канселирано заради прищевките на звездата. Журналистът от Лас Вегас Скот Робин каза пред Daily Mail, че Адел имала огромни изисквания за оборудване и „комплекс на дивата“, който не искала да „изключи“.

Заведението има огромен екран, много високотехнологичен, но екипът на Адел настоял за напълно нова система с екран, който е с няколко инча по-голям от инсталирания “, каза журналистът, добавяйки, че е невъзможно да се достави ново оборудване навреме поради прекъсване на доставките.

Твърди се, че Адел е знаела за тези проблеми и шоуто може да бъде застрашено, но все пак настоявала за новото оборудване. В резултат концертът трябваше да бъде отменен.

Служителите на Caesars Palace дори нарекли работата с нея „истински кошмар“

Самата Адел не е коментирала публично тези обвинения, тя само се извини в Instagram на феновете за отмененото шоу.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Адел

Адел

30.01.2022 | 10:04

Отвратителна певица. Не я харесвам. Провлачени песни, депресарски албуми. Пее все едно някой я хваща за гръцмуля и се напъва кошмарно. Не става! Надценена ми е до краен предел във всяко едно отношение. Учудвам се, че има хора, които да я слушат.

Отговори
2 0
Буца

Буца

30.01.2022 | 09:29

Тази има фенове , толкова заспали песни пее , че незнам кой я харесва. А за другото не ми се коментира , звезда с комплекси.

Отговори
3 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?