49

Ад във "Фермата"! Ледена пот обля зрителите

Първият неприятен инцидент за този сезон се разигра в риалитито "Фермата" и изправи участниците на нокти. Един от най-силните и работливи мъже в стопанството полетя от близо два метра и, крещейки от ужас, се стовари на земята.

Калин, който е бивш хандбалист, загуби равновесие, докато ковеше дъски по дървената къща на отбора си "Нови надежди". Докато забиваше поредния пирон, стълбата под краката му се разклати и той полетя надолу. Претендентът за стоте бона обаче запази самообладание, успя да се хване за фасадата и да притъпи удара, който го остави без дъх.

Секунди след като се стовари на земята, Калин се сви на две, охкайки, а конкурентите му го наобиколиха изплашени. За негов късмет се оказа, че няма тежки наранявания и може да продължи в риалитито. Участници в предишни сезони обаче нямаха подобен късмет.

Преди две години строителят Миро се контузи тежко, след като скочи от покрив и се наложи да напусне предаването преждевременно, припомня show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тая пумия фермата

Тая пумия фермата

29.09.2022 | 18:06

Гледа ли е изобщо някой.Кото видя тея глупаци Иван и Андрей ми се прекара! НО ОВЦЕТЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТ ДО КАТО ПРЕЖИВЯТ

Отговори
1 0
Фермер и стройтел

Фермер и стройтел

28.09.2022 | 17:13

Взимайте хора който са от село и знаят каква работи, не леваци. И тези двамата не знаят ли за техника на безопасност всеки ден да се провежда такова нещо . Че тези ще се изтрепват да края на шоуто

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?