Следвайте ни

Ад във "Фермата": Безразсъдна ревност смазва участник

viber icon

Разтърсващи преживявания е имал в миналото общинският съветник от Габрово Йордан Белев, който е един от участниците в риалити предаването "Фермата" по bTV. Данчо, който влезе във формата като сгоден, но може да излезе отново като ерген заради закачките с актрисата Даяна Ханджиева, се е развел с първата си жена, след като я изобличил в изневяра.

Освен че участва в управлението на Габрово, Белев е и известен илюзионист и прави фокуси от 25 години. Първите пукнатини в брака му настъпили именно заради работата му. 

"Моята работата е свързана с пътувания и внимание на жените към мен. Те постоянно пътуват с мен, спали сме в една стая, в едно легло. След като бившата ми жена роди, това започна да поражда ревност у нея. А ревността се появява, когато човек не е сигурен в себе си. Та, роди се малката и жена ми си набеляза едно от момичетата в балета. И като се почна... После разбрах, че е дублирала скайпа ми на нейния компютър, паролите от пощите ми беше разбила. И това беше такъв тормоз, че не може да бъде...", оплака се Белев.

След време нещата се обърнали и общинският съветник се озовал в позицията на жена си. "Усетих я, че има нещо. В Габрово всички ме познават и аз познавам всички. Бях й казал, че в момента, в който си помисли да направи нещо, аз вече ще знам. Така и стана. Използвах програма за следене и я хванах. Затова се разведох. Няма ли доверие, има ли ревност - бягай надалеч. Ревността смазва всичко. Това не е любов, това е терор", заключи Йордан.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?