Следвайте ни

Ад в поп фолка! Софи Маринова връща Гринго в затвора

viber icon

Софи Маринова може да прати обратно в затвора вече бившия си съпруг Тодор Давидов – Гринго, научи сензационно HotArena.

Ромската фолк звезда подготвя сигнал до Софийска прокуратура, че е тормозена и заплашвана със смърт от мургавия агресор, с който се раздели само преди месец.

Още преди седмица Софка се е срещнала със столичен адвокат, за да търси съвет и съдействие от него как да процедира с Гринго. „Той ме заплашва със смърт по телефона, заяви, че ще даде 100 лева на някой да ми лисне киселина. Идва с 20 мутри на мои участия да ми прави проблеми, тормози и сина ми Лоренцо...“, жалвала се пред юриста Софи от невижданата агресия на Гринго. 

По негов съвет певицата вече е направила няколко записа от свои телефонни разговори с бившия си мъж, в които той открито я заплашвал, че ще я убие, ако не е с него.

Засега обаче Софи Маринова се колебае да пусне официално жалба до прокуратурата срещу Гринго, тъй като нейния сигнал автоматично ще прати айтоския мачо обратно в затвора. Той е с пробационна присъда с три годишен изпитателен срок за рекет и смъртни заплахи над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Гринго беше арестуван през септември 2017 г. след сигнал на Акиф, че го рекетират за 50 000 лева. Бившият на Софи заплашвал търговецът на контейнери, че ако не получи пачките, ще очисти него и семейството му. Когато заканите не подействали, Гринго пратил шофьора си Стефан Сливков да стреля по къщата на изнудвания. Онзи открил огън по фасадата и прозорците на 23 септември 2017 г.


След като ромския рекетьорски дует бе закопчан, Софи Маринова направи и невъзможното да измъкне Гринго от пандиза. Мургавата фолк звезда нае адвокат Марковски за негов защитник и печеният юрист изкова споразумение. След като Гринго се призна за виновен миналата есен, той бе осъден само на 10 месеца затвор, но с 3 годишна пробация. Тоест – ако отново наруши закона, влиза в затвора, за да лежи. Отделно от това Тодор Давидов ще се сдобие и с обвинение за домашно насилие, пише "Уикенд"=


Според приетите наскоро промени в Наказателния кодекс, Гринго е застрашен със затвор от 3 до 7 години за това, че е възбудил основателен страх за живота и здравето на доскорошната си съпруга Софи Маринова и нейните близки.


Преди в средата на месец юни ромската фолк звезда да поиска развод от Гринго и да го получи след само 2 месеца брачен живот, тя системно бе пребивана от айтоския здравеняк. Според признанията на малтретираната Софка, Тодор на три пъти й счупил ръката, освен това редовно я шамарел и крънкал за пари.


В своя защита Гринго твърди, че не е удрял Софка и няма вина за счупването на ръката й. „Удрял съм я два пъти по лицето, ама преди години. От тогава не съм й посягал”, кълне се айтозлията. Признава, че е ходил на две нейни участия, но не да я заплашва, а защото я харесвал. Тодор е убеден, че пак ще се събере с ромската звезда и проблемите им ще останат в миналото.
 

 

 


 

 
 
 
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (19)

Андонов

07.08.2019 | 09:17

Как бихте регирали ако във някой магазин прочетете следното тоалетен сапун от черен циганин замен това еобида за една нация която има своята чест и достойнство моля за разбиране

Отговори
0 0

Хрито андонов

07.08.2019 | 09:03

Расизама не е най добрата форма на живот във бъгария

Отговори
0 0

АД ад ад ад аааад

05.08.2019 | 09:00

Отивам да се беся,че да ми олекне.

Отговори
4 0

Бсп

05.08.2019 | 07:30

Гнусни мангали

Отговори
3 0

Умен

04.08.2019 | 14:13

Абе тия жени станаха много власни,аман от курвенски номера.

Отговори
1 2

Георги Илиев Митев

04.08.2019 | 10:28

ЩОМ "ЧИНОВНИКЪТ" Е В СТАЯ ИЗБОРИТЕ МОГА ДА ГИ "РАЗГАДАЯ". МОГА И ДА ГИ РЕША, ЗАЩОТО НЕ ГРЕША.ЩОМ ИМА РИМА ЗНАЧИ Е ОТ "ПРИМА"...

Отговори
1 1

До Волен

04.08.2019 | 09:47

Не на сапун,а на асфалт колега на асфалт ,че с кеф да въртим гъми да дъним спирачки

Отговори
4 3

Четете

03.08.2019 | 23:35

Виждам, че всички сте недоволни от циганските теми но на журналята така им е кеф.гаврата трябва да бъде максимална.така им е наредено да ни истезават.

Отговори
7 0

Ванче

03.08.2019 | 23:06

Софче ,Софче , и ти го намери един...Толкова мъже може да имаш..И то каквии..

Отговори
7 1

Буров

03.08.2019 | 21:19

До кога ще пишете,за тези мангалоиди.

Отговори
14 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?