2374

Ад в поп-фолка: Малина стана жертва на бруталнa атака

Фолк звездата Малина преживя истински кошмар през последните дни. Няколко безсънни нощи прекара кръшната певица, докато се свърже с правилните хора, които да ѝ помогнат да се справи с този нелек проблем, пише fakti.bg.

За разлика от колежките си, Малина реши да не прави сензация от случващото се, но след като нещата се оправили, тя реши да открехне вратата и да разкаже за случилото се.

Оказа се, че изпълнителката на "Всякакви мъже" е станала жертва на хакерска атака. Нейният профил в Инстаграм в бил хакнат и временно не е имала достъп и контрол върху него. С това е загубила и комуникация с почитателите си, които силно се притеснили какво се случва.

Вместо да се вайка публично, Малина се свързала с човек, който разбира от социални мрежи и с негова помощ успяла да си върне профила, в който има над 73 хиляди последователи, пише Шоу блиц.

Певицата не разкрива подробности за случилото се и дали са я изнудвали за пари. Бързата реакция на човек в областта със сигурност е знак за хейтърите, че по-добре да не пробват отново. А феновете на Малина са на седмото небе, че отново ги радва с клипчета от участия и снимки, които ги правят съпричастни с живота на тяхната любимка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Някой

Някой

06.07.2022 | 01:15

Вие от Марица само глупо, с, ти пишете. Абе напишете нещо смислено което да прочетат хората, то или е ад, или е смут или някоя ударила друга в земята, или не знайно какво. Медията ви не струва. Само клюки и то несъществени.

Отговори
0 0
Иван

Иван

05.07.2022 | 17:45

Какво занимавате хората с глупости всеки ден се хакват профили и понеже бил на Малина ай сиктир.

Отговори
6 0
Ей сега

Ей сега

05.07.2022 | 08:08

започвам да плача.

Отговори
8 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?