Следвайте ни

Ад в поп-фолка! Какво се случва с Орхан Мурад?

viber icon

Орхан Мурад се възмути сериозно на една новина от последните часове и я коментира с типичната си ирония в социалните мрежи. 

Става дума за скорошна информация, че след като пуснал чалга песен на пациент в линейката, шофьорът й бил уволнен.

"За всичко е виновна тая чалга, бе! Трябва доживотен затвор за слушащите чалга. Със закон трябва да я забранят! Пфууу, докъде ни докара тая чалга! На най-първите места по всичко лошо и на най-последните по всичко хубаво сме заради нея", пише Мурад в профила си. И добави:

"Мисля, че трябва да се слуша само американска музика, за да може да отлепим от дъното—да тръгнем нагоре.... Чалгата трябва да се забрани със закон... Ами пречи. По цял ден бумка яко и хората не могат да работят. Не става така!”.

Постът на поп фолк изпълнителят, разбира се, очаквано предизвика бурни реакции сред последователите му, някои от които също заложиха на ирония в отговорите си.

В крайна сметка водачът на линейката загубил работата си, въпреки че, както вече стана ясно - пациентът сам е пожелал музикалния поздрав.

"Нашият бивш колега е изпълнявал желание на пациента. Искал е Петьо да му пусне музика, за да му бъде по-весело. Но нашата работа е първо е да се съобразяваме със здравословното състояние на пациентите, с духа на Хипократовата клетва и с желанията им", обяснява представител на фирмата за частни линейки, чийто бивш служител е и Петьо, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?