Следвайте ни

Ад в NOVA! Отвлечен е топактьор от "Откраднат живот"

viber icon

Топактьорът от "Откраднат живот" Владо Карамазов е бил отвлечен в Мароко и едва се е спасил. Това разказа самият той в блога си.

"Това, което направих аз, и което наистина ми беше интересно, е, че кривнах от туристическите пътеки и отидох в квартали, в които дори се учудваха, че съм там с фотоапарат. Там видях как живеят, усетих истинската атмосфера на града. Уличките на тези квартали бяха много малки, пресичаха се и образуваха лабиринт", разказва с увлекателен тон в блога си Карамазов, но начина, по който продължава историята, е меко казано стряскащ...

"..един местен ми каза, че една от техните джамии в този ден е отворена за посещение. Почна да ми обяснява къде се намира, но как можеш да обясниш на чужденец как да премине този лабиринт. Изглеждаше свестен. Беше с моторче. Накрая ми каза, че ще ме закара. Вързах се и се качих.

С бясна скорост даваше газ по тези тесни улички, а аз след  четвъртата загубих ориентир. Все повече се изгубвах и все повече си давах сметка, че става опасно. Истината е, че само с апарата ми ще живеят сигурно месеци. Усещах как след минути ще съм разфасован в някое мазе.

Помислих и скочих от мотора. Той започна да крещи, аз бягам, той с мотора зад мен. Наврях се в една уличка, в която моторът не можеше да мине. Избягах и последваха може би 30 мин, в които се лутах в улички без изход. Накрая излезнах.

Разказвам го, защото е добър повод да ги опиша мароканците. Лукави и хитри. Дори и да предложат елементарна помощ, да ви покажат например някое кафе, след това ще вървят до теб да им платиш за услугата, като те определят цената. Не им ли дадеш пари, стават агресивни".

 

Коментари (2)

6666

17.02.2020 | 14:51

Чи клин дириш там?

Отговори
0 1

Стоян Стоянов

17.02.2020 | 10:00

Престанете с тези click bait заглавия, мама ви

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?