Следвайте ни

Ад в Nova: Гала разказа за ужаса от тежката катастрофа

viber icon

Водещата на „На кафе“ Гала разкри за катастрофа, която направили преди доста години с бившия й мъж и баща на дъщеря й Мари Будева. Двамата пътували през Кресненското дефиле, където станал инцидентът.

Тогава с Константин Будев още били гаджета и пътували с приятелска двойка. Тъкмо се връщали от Смилян, откъдето си купили смилянски боб, когато шофьорът изгубил контрол над джипа. И той се затъркалял в тъмнината пропаст директно към Струма.

 

Пропадайки в нищото Гала се изплашила виджайки как фаровете на джипа са опънали светлинните си лъчове към небето и изтръпнала от ужас.

 

По-късно видяла, че джипът се държи на едно тънко дръвче, колкото човешка ръка, но явно с жилав ствол. И именно то възпряло мощната машина да се цамбурне в реката.

За щастие обаче всички се отървали само с уплах, нямало пострадали. Когато дошла полицейската кола ги транспортирали катастрофиралата компания до Сандански и любезно им предложили да отидат на дискотека.

От всичко, настоящата водеща съжалявала за смилянския си боб, който затрила в злощастния инцидент.

Тя обаче е истински благодарна на Бог, който ги е спасил от този ад. И я е дарил с щастието да се запознае и събере с настоящата си половинка Стефан Николов.

 

Източник: клюки.бг

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?