Следвайте ни

Ад в Nova: Ани Салич е в беда

Новинарката гневна, че е засегната от водната криза

viber icon

Ани Салич е сред засегнатите от водната криза в Пернишко. Проблемът с режима на водата заради пресъхналия язовир „Студена“, който снабдява региона, новинарката се стреми да приема с насмешка, но нейни приятели в социалните мрежи успяха да я извадят от равновесие.
Салич и семейството й от години обитават къща в пернишкия „Бевърли хилс“ – село Рударци. След като журналистката на майтап се пошегува, че в дома й вече се къпят с туби, нейна интернет дружка я нападна, че напълно си заслужавали положението, защото харчели питейната вода безразробно.

„Аз не поливам с питейна вода и не съм свързана незаконно към водопровода. Драга, не сравнявай Рударци с „Драгалевци“, че при нас асфалт, вода и светло няма, а данъка съм си платила, пред нас съм изчистила и чЕкам от Перник да дадат нещо на кмета, та и той да ни даде“, гневи се Ани. Опонентката й в спора продължи да я напада и я попита защо не предприеме мерки и не сезира компетентните органи. Салич иронично й отговори: „Няма да ходя на работа днес и започвам инициативата. Преди години си изгубихме времето с кмета на Рударци, който се опитва да подобри ситуацията за хората чрез обособяване на отделна самостоятелна община „Южна Витоша“. Е, и, НИЩО!“

Новинарката допълни, че никак не е безразлична към екологичната катастрофа, в която се намираме, но въпреки това не можела да се лиши от елементарните съвременни удобства.
„За климатичните промени всяка вечер се дрънкаме у дома. Аз имам солар, но пък ще пътувам със самолет другата седмица. И понеже има имърджанси, дай да си хванем влака до Лондон, но нашите горят масло и мазут и замърсяват като 2000 коли, тогава... велосипед, моме!“, завърши дискусията си във фейсбук журналистката.

 

Източник: ретро

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?