Следвайте ни

Ад в киното! Асен Блатечки чукна 102 кила СНИМКА

viber icon

Асен Блатечки разкри защо е допуснал да напълнее толкова много, че почти да счупи кантара. Причината за драстичната промяна при актьора, е повече от потресаваща.

Оказало се, че Блатечки, който стигнал 102 кг., решил до такава степен да пресъздаде образите си в кино филмите "Сестра" на Светла Цоцоркова и "Останалото е пепел", че се променил до неузнаваемост.

В лентите Блатечки изпълнява ролята на банкера Атанас Буров, когото се постарал да пресъздаде максимално достоверно, пише "Хотнюз".

Въпреки драстичните натрупани килограми обаче, актьорът явно има бърз метаболизъм, защото вече е минус 15 килограма надолу, а съвсем скоро е обещал да си възстанови и предишната форма. За целта набляга на плодове и много фитнес.

Романтичната историческа драма „Останалото е пепел“ тръгва по кината от 6-ти март. Сред актьорите, които ни пренасят в далечната 1944-та година, са още Диляна Попова, Нейтън Купър, Бен Крос, Неда Спасова, Евгени Будинов, Петър Райжеков, Симеон Лютаков, Свежен Младенов и др.

Във филма са използвани автентични архивни кадри от разрушената по времето на Втората световна война София, а безупречната автентична визия е дело на художник-сценографът Боряна Минчева. Режисьор на лентата е Георги Костов, сценарият е на писателя Александър Томов, оператор е Емил Топузов, а музиката е на композитора Петко Манчев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?