Следвайте ни

Ад в bTV! Водещият Антон Хекимян се срина СНИМКА

viber icon

Антон Хекимян вече не живее сам в чисто новия си апартамент. Вместо обаче да съжителства с жена, вечният ерген е прибрал под своя покрив родителите си Златка и Гаро. Това  видяха фотографите на „Ретро“.


Журналистът за пореден път затвърждава мнението, че е грижовен син. Който жалее за близките си и родния край.


Тъй като покрай наближаващите великденски празници Тони отново щял да бъде на работа. И нямало да успее да отскочи до родната Стара Загора, затова поканил майка си и татко си да му погостуват в столицата. Защото не ги бил виждал от Коледа.


За да не ги затруднява да пътуват изтощителните 5 часа с влак или автобус от Града на липите, Антон отишъл да ги вземе лично с лъскавото си ауди.

Скромните му родители били против идването си в София и дълго време отлагали визитата, понеже не искали да досаждат на сина си. Той обаче не им оставил право на избор, когато се появил пред входната врата.

Гаро и Златка набързо стегнали малки сакчета с дрехи и вещи от първа необходимост, като дори нямали време да се накипрят за идването в столицата. А баща му тръгнал направо по домашен анцуг.
Майка му обаче не пропуснала да пъхне в чантата няколко буркана с домашни вкуснотии, защото имала намерение да поглези Антон с вкусни гозби, докато гостува в дома му. Със сигурност щяла да направи и основно почистване на апартамента му. Да изпере и изглади завесите и да подреди секциите му.

Тв водещият нямал време да свърши всичко това сам, защото напоследък се прибирал в дома си само за да спи. Освен това майка му била на мнение, че всяка къща имала нужда да бъде пипната от женска ръка. Но тъй като той се бавел с избора на снаха, тя щяла да се нагърби с почистването.

Не е тайна, че Хекимян е изключително привързан към родителите си и към по-голямата си сестра, която също живее в Стара Загора.

Откакто се е разделил с последната си официална половинка Василена Гръбчева, 34-годишният журналист предпочита да прекарва летния си отпуск на морето не с приятели, а със семейството си.
Водещият на „Тази сутрин“ е дете от смесен брак между българка и арменец. А за майка си, баща си и кака си казва, че са най-голямата му опора.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Марина

18.04.2019 | 15:01

Дано всички родители да имат син като Вас. Успех в живота

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?