Следвайте ни

Ад в 7/8! Слави Трифонов падна на колене пред bTV

Интересни кадри забелязаха фенове на Дългия в шоуто му по собствената му кабеларка 7/8 ТВ в сряда вечерта.

В деня на кончината на големия Стефан Данаилов всички телевизии се втурнаха да излъчват стари интервюта с легендарния артист. Слави Трифонов, чиято телевизия тръгна наскоро със заявката да сложи „началото на края на Би Ти Ви“, обаче се оказа безпомощен броени седмици след старта си – наложи се да ползва кадри с Ламбо от бившата си телевизия, които за да излъчи, най-вероятно е трябвало да поиска разрешение.

Желанието на Дългия да се държи като големите телевизии по повод трагичната новина е обяснимо. Но освен интервюто с Ламбо, дори най-закоравелите му фенове забелязаха как ниското качество на телевизията изпъква още по-силно на фона на добре осветеното му бивше студио.

Изглежда, че Трифонов е започнал да се примирява с провала на телевизионния си проект, след като опря дотам да се унижава да се моли за услуга, на фона на всички обиди, които сипе от мрачното си шоу по кабеларката.
 
 
   
 

Коментари

Публикувай

Коментари (2)

инж.Колев

03.12.2019 | 15:56
0 0

Слави Трифонов е един от малкото достойни българи, казва истината и затова е трън за мнозина.

Goldstein

29.11.2019 | 21:26
1 0

И с кое точно е паднал на колене? Що пишете простотии. Толко ви е страх от Славчо, че се чудите какви змии и гущери да избълвате...

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?