3906

А дали мама ще одобри: Ергенът и Валерия не искат деца

Евгени призна, че до сега майка му не е одобрила нито едно момиче, с което е бил. Пианистът и избраницата му Валерия - победителка във второто издание на „Ергенът”, все още са заедно и след финала на предаването, който е заснет месеци по-рано. Избраницата му ще бъде и на концерта му на 3 юни в родния Пловдив, когато той ще представи соловия си музикален спектакъл „Моята музика. Моят свят. Самият аз”.

Отдадеността на Евгени на музиката го възпира да е създал семейство досега и да има собствени деца. На финала на предаването той отправи тревожен въпрос към фаворитката на сърцето си по въпроса за приоритетите - кариера или личен живот: „Ами ако аз утре имам концерт в Бразилия?”...

Отправи и втора стреличка, този пък по адрес заниманията любимата си: „Ако мен ме няма, а детето има нужда от лекар, кучето също - кое по-напред и как?” Ергенът има предвид не само домашния любимец на госпожицата, но и заниманието й - тя е създателка на приют за кучета в родния й Плевен. Зрителите останаха с впечатлението, че и двамата не са готови за родители, а твърде много държат на кариерата си.

Но в заключителното предаване майката на Генчев нагледно показа защо синът й още е ерген. На Светла не й стана приятно, след като чу, че 24-годишната дама е веганка и има приют за кучета, пише Минаха години.

„Какво би казала за нашето общо съжителство?”, „А една малка Светла?” С това тя намек да кръсти бъдеща внучка на нея. „А как виждаш почивката с мен?”, „Другият ми син се съобразява с нас и минимум веднъж се обажда на мен и баща си поотделно”, „Как би приела, че ще си на втори план за Евгени, а на първо място ще съм аз?", нахвърли въпрос след въпрос Светла. Почти никоя жена не би изтърпяла такава свекърва, което се държи с 34-годишния си син, сякаш е пеленаче, коментират зрители.

„Майка ми не е одобрила нито едно момиче, с което съм бил", призна и Евгени. Може би затова той сравни с „голяма беля” влюбването си във Валерия. Тя е работила като модел основно в Япония където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания. Това, което я е грабнало в Евгени на първа среща, са неговите очи.

Сред многото моми в „Ергенът" накрая останаха пет: Елена, Валерия. Михаела, Ирина и Поли, но само на крачка от финала отпаднаха последните три, като за сърцето на Евгени до последно се бориха редакторката Елена и моделът Валерия, с която той вече живее на семейни начала.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Той

Той

23.05.2023 | 22:11

е ге.й, а тя луда. Какво семейство? Тъпо предаване, нагласено. Отврат.

Отговори
2 0
Тоя

Тоя

23.05.2023 | 11:05

Каква си избра кучкарска веганка , на първо място са помиярите не децата . Тея двама са за бой. И тоя слуша мама коя да избере . Голям смях с тези ергени.

Отговори
6 2
Справедлив

Справедлив

23.05.2023 | 10:03

Те и двамата са кучкари,невъзможно семейство и за какви деца говорите. Младежите са продукт на демокрацията.

Отговори
6 3
Ами как

Ами как

23.05.2023 | 03:38

Да искат деца, кучетата кой ще ги гледа?! Този ерген излезна голям баламурник !!!

Отговори
11 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?