Следвайте ни

8 неща, които ви правят идеалната партньорка в очите на мъжа

viber icon

Мъжете станаха доста придирчиви в избора си на половинка и все повече увеличават списъка си с изисквания. Но гледайки през техните очи ви гарантираме, че ако притежавате тези 8 черти няма да останете сами.

1. Тя е най-добрият подарък
Това е много по-дълбоко от размяната на материални неща, макар че една Коледа ме изненада с красив радио шкаф от 50-те години с вграден грамофон. Бях споменал, че винаги съм искал такъв, и хоп – ненадейно се озова в хола ни.

2. Тя е пълен пакет
Тя не само е тотално умна, тя е амбициозна и има ясна визия за целите си. Според мен партньорът в живота трябва да има повече от мъгляв списък с неща, които иска да постигне.

3. Тя е невероятно зряла
Аз съм с шест години по-възрастен от половинката си, но тя е по-голямата в нашите отношения. Тя е мъдра отвъд годините си, не се гневи за глупости и се справя с нещата по-хладнокръвно от мен.

4. Тя е отговорна
Съпругата ми е практичен човек, вероятно защото родителите й са практични хора. А с практичността често идва и отговорността.
Прави това, което казва, че ще направи, така че винаги знам, че мога да разчитам на нея.

5. Тя споделя с мен
Може и да е клише, но е вярно - доверието е основата на здравите отношения.
Вярвам изцяло на половинката си и доколкото знам, тя се чувства същото. Това вероятно е резултат от факта, че не крием нищо един от друг, добро или лошо.

6. Тя е красив човек. Точка.
Тя не само има красиви черти на лицето, но има и прекрасна душа.
Тя е приятна личност, с когото да общуваш, тя е положителната сила във всяка стая и добър човек. Никога не отричам факта, че тя е категорично по-доброто човешко същество от мен.

7. Тя е чудна разказвачка на истории
Съпругата ми обича да говори и е пълна с истории.
Тя не просто говори излишно, тя говори, защото е мислител.
Една от най-големите причини, поради които исках да се оженя за нея, е, че сме в средата на интересен разговор, който ще отнеме цял живот, за да го завършим.

8. Тя винаги е до мен
Както всяка двойка, и ние имаме възходи и падения, но въпросът е, че ги имаме заедно.
Непрекъснато се пазим един от друг и си поставяме за цел да си помагаме, когато е възможно. По същество ние вървим през живота като екип. Тя ми е партньор в престъплението.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Една жена

Една жена

19.12.2020 | 11:27

Престъплението?!! За съпрузи партньори ли говорим или за мошеници? :-))

Отговори
0 0
глупоси

глупоси

12.12.2020 | 13:42

Мъжете са склонни да заменят притежателка на всичко гореописано срещу една кифла, която освен с е кс, не умее и чорапите да си обуе правилно. Огледайте се наоколо и ще се убедите.

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?