Следвайте ни

8-годишният син на Милен Цветков разплака мрежата с тези думи

viber icon

Eдинcтвeният cин нa нелепо загиналия тв журналист Милeн Цвeткoв тръгнa пo cтъпкитe нa cвoя бaщa и просълзи мрежата с откровенията си.

На 15 септември 8-годишният Боян прекрачи училищния праг като второкласник, но паралелно с уроците започна и своя видео рубрика в "Ютюб" с ученика на татко си Даниел Петканов. Именно Цветков, който загина в катастрофа навръх Великден, удари рамо на Лудия репортер в телевизията, а днес той подава ръка на неговия наследник.

В платформата са качени вече два епизода на рубриката "Питай ме", в които Боян и Милен коментират тези две теми: "Какво работят депутатите!?" и "Палатка или хотел?".

С отговорите и размишленията си по темата 8-годишният Цветков смая зрителите си. 

Вижте най-любопитните му фрази:

"Депутатите помагат на хората да са доволни, всичко да е организирано. Не като отидеш в болницата и имаш записан час, да чакаш един час. Трябва да има организация. Депутатите трябва да са умни и добри. Трябва да се избират с кастинг. Да им се задават някакви въпроси, с които, ако не се справят, няма да бъдат депутати. Примерно: "Какво ще направи един депутат, ако хората не са доволни от заплатите си?".

"Не искам да стана депутат, не ми звучи интересно. Предпочитам да стана миньор. Ще се возя постоянно на влакчето. Трябвало да седя под земята на тъмно ли? И какво от това - кристалите светят".

"Предпочитам палатка пред 5-звезден хотел. Първо, защото 5-звезден хотел струва много. Второ при палатката си сред природата. Предпочитам да ми вият вълците, отколкото да лежа на хубаво легло. Искам да си живея живота. Не ме интересува дали е луксозен или не. Имам нужда от скъпите ми хора".

"На палатката може да си създадеш приятелство, хората са други. Сутринта като се събудих, може да отидеш до съседната каравана, където ти мирише на палачинки и да попиташ: "Ей, съседе, може ли една палачинка?". В хотела хората гледат всички да са най".

"Веднъж с моя приятел Кристиян в Борисовата градина продавахме джанки. Ценя парите. Знам с колко труд се изкарват. Продавахме и декорации от листа. За по 5 стотитки. Изкарахме и повече от 1 лев. Прибрах си ги в касичка".

Коментари (6)

Гинка

Гинка

05.10.2020 | 06:35

Нека има възмездие за Милен,, това е по важно, но нека не прекаляваме. Не чувствате ли че в коментарите си обиждате паметта на човека Милен.

Отговори
0 0
МОЛИ

МОЛИ

30.09.2020 | 23:37

МИЛЕН ИМА И ДРУГО ДЕТЕ.И НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ГО ОГУРЧАВАТЕ.ТОЙ ОБИЧАШЕ И ДВЕТЕ СИ ДЕЦА.

Отговори
0 2
Перничанка

Перничанка

30.09.2020 | 23:30

Много злоупотребявате с тези хора, ако толкова сте се възхищавали на Милен Цветков, да му бяхте гледали предаването и нямаше да го свалят от ефир, но всички знаем, че не беше нещо, което някой ще следи, а що се отнася за думите на това дете, едва ли са негови, тук прозира възрастен комплексар, не успял човек, който се опитва, чрез посредствен манипулация, да внушава собствените си несъществени мечти, като пороци. В този живот, всичко е въпрос на избор и възможност, защото, повярвайте, къмпингуването може да струва повече от 5 звезден хотел, но едва ли детето знае това. Не ви разбирам!

Отговори
3 0
Дени

Дени

30.09.2020 | 18:25

Еххх...,неосъществените желания и мечти в миналото,остават непреодолими горчивите тъжни и горестни чувства във бъдещето!! Откровенията са тези които ни карат да се чувствуваме човеци,изправени пред жестоката/ите прищевка/и на съдбата,и да споделим това което има за какво и на кого.

Отговори
3 1
УчЕн

УчЕн

30.09.2020 | 17:54

То просто е дете! Да е живо, здраво и щастливо!

Отговори
11 1
Престанете...

Престанете...

30.09.2020 | 11:04

Не просто ми стана гадно.... Престанете с тия милен и този "гении"... Даже ми прилича на не много в "час" дете...

Отговори
5 21

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?