2374

$733 млн. на масата: Жизел Бюндхен и Том Брейди се развеждат

След седмици на слухове и спекулации за сътресения в отношенията на Том Брейди и Жизел Бюндхен, двамата най-накрая обявиха, че се развеждат след 13 години брак. Те написаха, че ще останат приятели и са постигнали споразумение по отношение на огромното им състояние.

На сватбата им всички виждат бляскаво бъдеще в двамата и им предвещават, ще ще се превърнат в една от най-печелившите двойки в света. Тогава Том е след първата си загуба на "Супербоул", но вече смятан за един от най-добрите играчи в спорта му, а Жизел - едно от най-разпознаваемите лица в модата.

В завоалиран упрек към съпруга си Жизел пише: "Моят приоритет винаги е бил и ще продължи да бъдат нашите деца, които обичам с цялото си сърце."

Красавицата "желае най-доброто" за Брейди, но потвърди, че двойката се е "отдалечила".

"Чувствам се благословена за времето, което прекарахме заедно и винаги ще желая най-доброто за Том."

Тя вече е участвала в повече от 550 рекламни кампании, позирала е за 2000 корици на списания и е участвала в 800 модни ревюта, докато Том е изиграл 22 сезона в НФЛ, като е помогнал на отборите си да спечелят седем титли на "Супербоул" и многобройни рекорди по пътя.

Заедно двойката натрупа зашеметяващо състояние, дори когато Жизел остави модната си кариера на заден план, за да подкрепи съпруга си. Към днешна дата богатството им се оценява на общо 733 милиона долара.

Интересното е, че въпреки че кариерата на Том все още продължава, се смята, че Жизел все пак е по-богата от съпруга си, като се твърди, че нетното състояние на супермодела е 400 милиона долара, а на спортиста - 333 милиона долара.

Но сега всички се питат как звездната двойка ще раздели състоянието си, включително и имотите, които са на стойност за над 26 милиона долара, както и кой от двамата ще е попечител над двете им деца.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?