Следвайте ни

7 причини да не се занимавате с мъж бумеранг

viber icon

Имате прекрасна връзка с невероятен партньор. Всичко е наред до момента, в който той изчезва изведнъж. Без дума, без съобщение, без никакъв жест. Страдате силно. Въпросите в главата ви се умножават. Търсите вината в себе си. Минава време, а отговорите не идват. Времето не спира, а вие страдате силно и мъчително. 

Изведнъж пред вас се изправя той. С ослепителна усмивка, от която краката ви се подкосяват. 

Той е мъжът бумеранг.

Мъжете бумеранг са господата, които първо си тръгват от живота ни и след това изведнъж се опитват отново да се върнат в нашия свят, пише mila.bg.

Те всъщност никога не ни приемат като сериозен партньор, но дори да го направят, то е за кратко, защото им е трудно да следват динамиката на по-ангажираните отношения.

Всичко, което правят е да се появят и да изчезнат, след това отново да се върнат, за да изчезнат още веднъж, когато нещата станат твърде неудобни за тях. Ако сте умни и имате някакво достойнство, няма да се примирите с такъв мъж.

Ето 7 причини, поради които не трябва да се занимавате с мъж бумеранг, ако искате да избегнете най-малкото емоционална болка.

1. Връзката няма има бъдеще

Половината от времето просто искат да знаят, че ще ви вкарат в леглото. Мъжете бумеранг се появяват отново и отново, защото искат да потвърдят собствената си неустоимост, а не защото се интересуват от вас.

2. Те са егоисти

Дори и да спите с тях, тези господа не се вълнуват от това дали сте стигнали до оргазъм или не. Всичко се върти около тях, а това означава, че сексът ще бъде разочарование за вас.

3. Те са ненадеждни

Със сигурност не може да се разчита на тях за нищо.

4. Те са незрели

Има нещо съкровено пубертетско в манталитета на мъжете бумеранг, което рано или късно на една дори неособено умна жена ще й стане твърде досадно.

5. Твърде вероятно е да имат паралелна връзка

Това, че той се „занимава” с вас, не означава, че не го прави с някой друг. Ето защо голяма част от поведението им е сходно с мъжете, които изневеряват на съпругите и приятелките си.

6. Не заслужавате това ниво на неуважение
Наистина ли ще търпите човек, който смята, че е ок да се появява, когато му скимне, и то защото му се прави секс?

7. Освен това мъжете бумеранг не заслужават жена

За тях жените са обекти, които могат да използват, за да утвърдят собствената си значимост. Докато не се научат да се отнасят с уважение към момичетата, те не трябва да имат жена до себе си.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?