2374

7 неща, които не знаем за страшилището на Hell's Kitchen

Строг професионалист в кухнята, който не прави компромиси с качеството на ястията, не затваря очите си за мързела и посредствеността и не се притеснява да вдигне децибелите, когато нещата не се случват по план - като такъв познаваме шеф Виктор Ангелов от Hell's Kitchen.

За участниците в кулинарното риалити той е най-голямото страшилище, но в живота извън Кухнята на Ада шеф Ангелов има друго лице. Освен професионален гурме готвач той е и съпруг, и баща, и син, и приятел.

За това как обича да си почива, какъв щеше да стане, ако не беше готвач и какво казва за любовта на живота си, четете надолу:

За баба с любов

Казва, че обича да си почива сам, най-добре сред природа. Обожава Витоша и има хубави детски спомени от разходките с баба си в планината, която от малък го водела там. "Два термоса носеше - един с чай и един с пържени кюфтета" – разказва Ангелов в предаването "Събуди се".

Играчки за големи момчета

Освен кулинарията, другата негова страст са колите. Нарича ги "играчки за възрастни момчета". Ето как описва той тази своя любов: "Пускам си любима музика, тръгвам в абсолютно непланирана посока, просто ей така, да се повозя, да чуя шума на двигателя..."

Мечта за тир

Казва, че щял да бъде "зад големия волан на някой тир", ако не беше станал готвач. Детската му мечта била именно да бъде тираджия, но баща му имал други планове. Именно той го насочил към кулинарията. Малкият Виктор смятал, че големите пари са при сервитьорите, но баща му настоявал той да стане готвач - за ужас на баба му, която не смятала това за престижна професия. 

Детската любов

Цели 20 години му трябват, за да достигне до жената на живота си. От 13-годишен бил влюбен в съпругата си Наталия. Днес не може да си представи живота без нея. "На всяко мероприятие и всяка инициатива, която поемам, си представям тя да бъде в компания с мен. Дали ще се разхождам, дали ще готвя, дали ще излизам вечер. Не си представям място, на което да трябва да отида без нея." - казва той. 

Семейният померан 

Има померан на име Дарт Вейдър. Децата му пожелали да си имат кученце, а той им казал, че ще изпълни желанието им само при две условия - никога да не се грижи за кучето и той сам да избере името му. 

Не на попарата!

Най-омразната му храна на света е попарата. Мрази я още от малък, когато е бягал от детската градина, за да не я яде. Дори е забранил на жена си да дава попара на детето. 

Храна за всеки

Иска да бъде по-близо да хората с храната, която предлага, и затова има своя верига ресторанти за бързо хранене с балкански деликатеси.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Смешник

Смешник

03.05.2023 | 08:24

не може да е "страшилище". Всичко е сценарий (но бледо копие на оригинала с Гордън Рамзи), предаването е боза, продуцентите са за трепане. Закривайте го.

Отговори
4 12

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?