Следвайте ни

7/8 TV се тресе! Годжи ще става дядо СНИМКИ

viber icon

Георги Милчев-Годжи скоро може да усети какво е да си дядо, макар че е още на 50 години, а причината е, че връзката на сина му Волен се очертава доста сериозна.

В музикалните среди вече доста упорито се говори, че семейството на популярния басист като нищо може да се увеличи следващата година с още един член.

Волен Георгиев вече живее на семейни начала с красивата Елена Дорошенко, с която са заедно едва от 2 години, но вече се замисля за по-сериозна крачка. Избраницата му е модел и актриса, освен това е участвала и в някои от клиповете към парчетата му, пише "Галерия".

Припомняме, че самият Годжи стана баща през 2017-а от втората си жена Надежда Дончева, така че, ако кандидат-снаха му роди в близката година, внучка му и дъщеря му ще имат едва 3 години разлика и ще израснат заедно.

Това не е първият път, в който Годжи намеква, че иска семейството му отново да се увеличи. Досега обаче, синовете му се правеха на разсеяни. И за разлика от 23-годишния Волен, който вече си се представя като баща, 28-годишният Цветомил, който е на годините на втората жена на Годжи, бил доста особен и трудно се привързвал.

Волен и Цветомил са плод на любовта между Годжи и първата му жена Даниела. Двамата се разделят преди близо 20 години, но си остават приятели.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?