Следвайте ни

6 зодии вече знаят какво щастие им готви съдбата през 2021-ва

viber icon

Астролозите вече обещават, че животът на повечето зодии ще се промени драстично през идната 2021 година, пише jenata.blitz.bg. Според тях различни събития ще преобърнат ежедневието на 6 зодии.Това обаче ще е за добро, а който се смее последен, както е известно, се смее най-добре.

Съдбата е готова да поднесе щедри дарове, пари и радост на представителите на 6 зодии, но при няколко условия.

Телец

Ако имате ясна цел, то ще успеете да се доближите до нея през март. Новолунието през август ще ви въведе във фаза, в която трябва да вложите много творчество. Септември е чудесно време за започването на романтични отношения или заздравяването на настоящите. През октомври ще се справяте чудесно и на личния фронт и в офиса. 

Важно е да се възползвате от шансовете, които ви предоставя съдбата. Първата половина на годината е благоприятна за установяването на лични контакти. През втората половина съществува риск от взимането на фатално спонтанно решение. Черни дати са 11, 15, 18-и.

Лъв

Ще трябва да си отделите повече време за семейни и домакински дела. Възможно е да имате желание да смените апартамента или да започнете ремонт. Меркурий е ретрограден в началото на годината, тъй че внимавайте в действията си. 

В любовна връзка може да направите грешка, когато изглежда, че сте достигнали ново напълно различно ниво на живот. Приятни събития ви очакват на числата 18-и, 22-и и 29-и.

Везни

В началото на годината може да имате идеална възможност да разрешите стари конфликти и да наложите тежката си дума в споровете. Много е вероятно да преминете към обещаващ проект през февруари. 

Бъдете внимателни в средата на годината, успехът ви може да се забави. Семейните интереси трябва да поставяте на първо място тази година. Използвайте доброто си настроение за повече дейности на открито.

Стрелец

Венера, Марс и Меркурий в началото на годината ще и помогнат да изясните важни за вас неща. Опитайте се бързо да организирате делата си от онази част в живота ви, която е извън контрол. 

Новините през втората половина на годината може да развалят впечатлението ви за успех, но ще помогнат за коригиране на плановете. Предстоят радостни дни за вас и близките ви хора. 

Водолей

Новолунието и слънчевото затъмнение във Водолей през 2021 година е вашата начална точка. Важно е да сте инициативни и да не губите излишно време. Имате седмица да изберете правилния път. през който ще вървите през цялата година. 

Може да се съсредоточите върху кариерата си или да се опитате да изградите личния си живот.

Конкретни действия предприемете от следващата година, но междувременно се подгответе за тях.

Риби

Венера в началото на годината е в  знака Риби и в благоприятен аспект с Марс. Именно тогава може да се случи някакво приятно събитие - среща, пътуване, телефонен разговор, след което отношенията ви с партньора да придобият нов цвят. 

Всеки процес, който започва през това време, може да доведе до много важни събития през пролетта или началото на лятото. Не рискувайте в средата на есента това, което сте получили с цената на много усилия. Наградата за търпението ви няма да бъде за дълго.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?