4232

6-12 май: Луд късмет и нови хоризонти очакват тези 4 зодии

Овен

Всеки път, когато някой те критикува, че си себе си, остави думите му да текат около теб. Космическите сили здраво ви пазят и ще ви преведат през всичко това. Така че продължавайте да бъдете верни на себе си и продължавайте да се движите по пътя, който разкрива душата ви. Повечето от вас ще се възползват от подобряването на гъвкавостта и силата на тялото ви сега. Дали ще го правите чрез художествена гимнастика, йога, акробатика, кросфит или нещо друго, зависи от вас.

 

Лъв

Помнете кой сте и какво представлявате и няма да бъдете засегнати от онези, които ви завиждат за блясъка. Космическите сили ви пазят! Ще излезете победител. Дори танците в претъпкан клуб имат значение, така че се отдайте на удоволствието да танцувате до насита!

 

Козирог

Има сила в екипната работа. Не се отказвайте от тази радост заради миналия си опит. Един човек не представлява целия свят. Доверете се на интуицията си. Също така ви насърчаваме да отделите малко време за танци в уюта на вашия дом. Може да изглежда глупаво, но се доверете на процеса. Актът ще отключи интуицията ви и ще се отърве от тежестите, които не трябва да носите. Останалото ще си дойде на мястото.

 

Риби

Желаете ли да напуснете зоната си на комфорт и да изживеете новото и прекрасното? Вашите благословии ще ви намерят по този път, така че не позволявайте на страховете ви да ви спрат! Също така се доверете на вашите естествени дарби интуиция и психическа чувствителност и ги усъвършенствайте. Те ще ви покажат скритите страни на света и написаното между редовете. Опитът ще помогне на душата ви, пише Actualno.com.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?