49

56 седмици след сватбата: Жената на Ники Дойнов го удари в земята

Половинката на новинаря Ники Дойнов печели солидни доходи от пенсионни осигуровки. Отскоро Петя е започнала работа в една от най-големите компании, които се занимават с допълнителното пенсионно осигуряване, известно сред народа като „втора пенсия“. Позицията й е на агент по продажбите, което означава, че е задължена да набира нови клиенти на фирмата, а от всеки сключен договор печелела проценти. Доскоро жената на водещия на новините по Нова телевизия работеше в съвсем друг ресор, а именно недвижимите имоти. Тя бе част от екипа на една от най-известните столични кантори, чиито клиенти са само милионери. Петя продаваше някои от най-скъпите и лъскави имоти в България, а от сделките за милиони прибираше хиляди левове комисиона. Конкуренцията в компанията, в която колективът е предимно от хубавици, била много оспорвана и затова Петя решила да напусне и да влезе в застрахователния бранш.

Въпреки че съпругът й Ники Дойнов получава една от най- високите заплати в телевизията, която се говори, че е близо 20 хиляди лева месечно, атрактивната брюнетка предпочитала да работи и да разполага със свои доходи, а не да харчи тези на мъжа си.

50-годишният телевизионер се ожени за Петя едва през лятото на 2021 г., макар двамата да бяха станали родители на син Марко 4 години преди сватбата. Тържеството им се състоя в частна луксозна винарна край Ивайловград. Преди това пък сключиха църковен брак в храма „Преображение Господне“. На сватбата им присъстваха 80 души, сред които и много от колегите на Ники от телевизията. За щастливия повод един от най-богатите тв водещи у нас подари на жена си нов дом. Цялото семейство живее в баровски апартамент, обзаведен по поръчка, намиращ се в елитна новопостроена кооперация в близост до тази на Цветан Цветанов в столичния е кв. „Изток“, пише „Ретро”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?