1939

5 знака, че сте в точната любовна връзка

Да намериш любовта е трудно, но когато дойде момент, в който сте открили човек, с когото не трябва да се преструвате, а да бъдете искрени, тогава разбирате на колко грешни партньори в миналото сте попадали. Когато човек намери точната за себе си връзка, хармонията започва да става все по-осезаема.

Кои са признаците, че най-накрая сте в точната за вас връзка?

1. Чувствате се спокойни.

Спомнете си колко неспокойни сте били в миналите си връзки. Изпитвали сте тревожност. Все нещо ви е карало да се съмнявате – дали в себе си, дали в партньора си. Имали сте трудности да се държите естествено. Очаквали сте да бъдете съдени за думите и мислите си, за действията си. Имало е постоянни поводи за конфликти. Сякаш сте говорели на различни езици.

Когато откриете точната за вас връзка, всички тези поводи за безпокойство изчезват. Трайно се настанява спокойствието, което цари в душата ви, а и в отношенията ви с партньора. Този комфорт дава усещане за топлота и сигурност, които не искате да замените с нищо друго.

2. Знаете как да се справите със старите модели в отношенията.

Вече сте научили уроците си от предходните връзки по трудния начин. Взели сте своите поуки. Надградили сте собствената си личност. По-балансирани сте и се чувствате сигурни в себе си. Това се отразява на настоящата ви връзка и допринася за по-улегналото усещане.

3. Осъзнавате, че само вие сте отговорни за собственото си щастие и никой друг.

Много хора правят грешката да очакват партньорът им да ги прави щастливи. Това постоянно очакване и изискване от другия да се грижи за щастието ви вместо вие за него, е натоварващо и съсипващо отношенията. Много по-обичани и ценени бихте били от партньора си, ако демонстрирате, че сами можете да осигурите щастието си и го преследвате. Това ще личи в подходите ви към живота като цяло.

4. Приемате се един друг безусловно.

Правилната връзка е тази, в която няма условия, няма преднамереност, няма осъдителност. Когато се приемате и обичате каквито сте, вие ще чувствате един балансиран и безкраен уют. Точната за вас връзка ще ви кара да се уважавате, без да се опитвате да се промените. Ще се радвате на партньора си такъв, какъвто сте го обикнали. Той ще ви кара да се чувствате по същия начин, а не да сте в постоянно чудене какво в себе си да промените, за да се харесате, пише struma.bg .

5. И двамата искате едно и също в дългосрочен план.

Когато най-накрая сте открили точния за вас партньор и се намирате в точната за вас връзка, вие ще гледате в една посока, ще имате еднакви цели и ще си представяте бъдещето по еднакъв начин. Какво по-хубаво от това да намерите човек, с когото да се движите заедно напред като един цял организъм.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?