Следвайте ни

5-те зодии, на които е по- добре сами

viber icon

За да поддържате пълноценна връзка, трябва да комуникирате добре, да сте чувствителни, да обръщате внимание на нуждите на партньора, да се жертвате за него и да правите много компромиси.
 
Някои зодии обаче се справят трудно с тези неща и предпочитат да не ги правят, затова и се смята, че се чувстват по-добре, когато не са в сериозна връзка.
 
Близнаци
 
На моменти имат фобия от обвързване и доста често си променят мнението. Не обичат да се чувстват "вързани", а и им е трудно да спрат да флиртуват, дори когато са във връзка. Заради честата смяна на настроенията им, може да се случи вече да са се сгодили, но да се събудят някоя сутрин и просто да решат, че въобще не им е до сватби, а предпочитат да са свободни.
 
Стрелец
 
Стрелците са страхотни в началото на връзките - позитивни са, забавни са и с тях несъмнено ще си прекарате хубаво. Но когато се стигне до по-сериозни въпроси и партньорите бъдат изправени пред изпитания и проблеми, тези зодиакални знаци вече не са толкова развълнувани. Те бързо се отегчават, обичат много да пътуват и да срещат нови хора, затова дългосрочните отношения им омръзват.
 
Овен
 
Представителите на овена обикновено търсят любовта и я ценят много. Това, което им създава проблеми е, че много бързо губят контрол, ядосват се и избухват, ако не стане на тяхната. Забавни са и обичат приключенията, но много бързо се палят при спорове и могат да се държат грубо и без уважение към партньора. Възможно е да избълват куп обиди и 5 минути по-късно да съжаляват много. Колкото и да съжаляват, ако партньорът им е докачлив, няма да им прощава вечно. По-добре им е да са сами, именно заради това, че са импулсивни.
 
Телец
 
Когато телецът вземе някакво решение, той държи на него и не би го променил. Не всеки би изтърпял такъв инат. Телците не могат да правят компромиси и ако някой не се съгласи с тях, те са готови да го напуснат. Рядко признава, че партньорът понякога също може да е прав.
 
Риби
 
Рибите си пречат сами. Когато са в дълга, стабилна връзка, те започват да разсъждават върху нея, и върху живота си, като цяло и често стигат до заключението, че не заслужават да са толкова щастливи. Така започват съзнателно да саботират връзката си. Рибите обикновено дават втори шанс след време, но партньора им може да е дълбоко наранен от развоя на събитията и да не иска отново да става жертва на такива емоционални изблици.

Източник : Teenproblem

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?