Следвайте ни

5 срамни тайни, които жените никога не биха си признали

viber icon

От какво се страхуват най-често жените в леглото? Едва ли силният пол си задава този въпрос, когато се опитва да вкара завоеванието си под завивките. Женските страхове обаче със сигурност пречат на сексуалното изживяване, и това важи и за двете страни. Ето от какво най-често се притесняват дамите:

1. Жените се страхуват да изглеждат неумели

Много жени признават, че се страхуват да изглеждат като тромава девица в леглото. Но можем да кажем, че не са много и мъжете, които са 100% уверени в своите сексуални способности.

2. Жените се страхуват да изглеждат непривлекателни

Често жената не е уверена в красотата и съвършенството на тялото си. Най-добрият съвет тук е да осъзнаете, че ако един мъж ви иска такава, каквато сте, едва ли ще очаква, че някоя друга ще е в леглото.

3. Жените се страхуват да бъдат по-лоши от "бившата" му

Жената се страхува да не бъде сравнявана с бившата му. Мъжете също се страхуват от това, и то не по-малко от нас. Дори не се съмнявайте.

4. Жените се смущават от телесните си миризми и звуците, които издават по време на секс

Жената се срамува от естествените миризми и звуци на тялото си. Но по време на секс самите звуци, които в обикновения живот ни изглеждат отблъскващи, се възприемат от мозъка като много вълнуващи. Заедно с потта, феромоните се освобождават от апокринните жлези, което ви позволява да почувствате още по-голяма връзка с партньора си.

5. Жените се срамуват, ако невинаги получават оргазъм

Жената се притеснява, че няма да може да изпита оргазъм, и се обвинява за това. На свой ред тези преживявания допълнително я отдалечават от върха на удоволствието. В този случай си струва първо да спрете да мислите, че нещо конкретно не е наред с вас - по-скоро с вашия партньор. На второ място, включете се в пробуждането на вашите собствени ерогенни зони и се фокусирайте върху клиторната стимулация по време на секс, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?