Следвайте ни

5 неща, които да носите в портфейла си, за да имате пари

viber icon

Финансовият ни просперитет зависи основно от нашите усилия, труд и амбиция, но има няколко неща, които може да направите, за да привлечете парите в джоба си. Ето какво трябва да има в портфейла ви, за да е винаги пълен с пари:

Камъни

Камъните са чудесно представяне на земния елемент на фъншуй и се смята, че привличат положителната енергия, стабилизират и дават сила. Кои камъни привличат парите?

зелен авантюрин;
цитрин;
пирит;
жълт сапфир;
зелен нефрит;
малахит;
перидот.
Трябват ви малки парчета от някои от тези камъни, колкото бобено зърно.

21 оризови зърна

Оризовото зърно символизира късмет и изобилие. Също така се смята, че намалява желанието за харчене, когато го носите в портфейла си. Сложете 21 зърна ориз в малка торбичка и я поставете на сигурно място в портфейла си.

3 китайски монети

Те се смятат за символи на щастието и според фъншуй могат да донесат просперитет на притежателя си. Монетите обикновено са свързани с червена нишка. Може да си закупите такива от онлайн магазини за подобни вещи, китайски магазини.

Черупки от каури

Красивите черупки носят също положителни вибрации, затова е хубаво да ги носим като аксесоар, да ги декорираме в дома си. Също така се смята, че поставена в портфейла, черупката от каури привлича богатството.

Хербаризирана четирилистна детелина

Според някои западни вярвания, детелината с 4 листа носи благоденствие. Тъй като на зелените поляни невинаги може да имаме късмета да я намерим, в много книжарници се продават хербаризирани и ламинирани детелини, които може да поставите в портфейла си, пише az-jenata.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?